Recepto > Peržiūra

Aviečių ir vyšnių gaiva

Sukūrė narys: Rimvydas


127 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Avietės 200 x gramų, tik valgomos dalies
Ferrarelle - natūralus, gazuotas mineralinis vanduo 1 x stiklinė 210ml
Vyšnios 100 x gramų, tik valgomos dalies

Paruošimas:

Avietes ir vyšnias sumaišykite sumaišykit ir supilkite į stiklines.
Sudėkite ledukus ir užpilkite gazuotu vandeniu.



Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Kalorijos 127 kcal
Vanduo 461.4 ml
Baltymai 3.4 g
Angliavandeniai 37.8 g
     Skaidulos 15.2 g
     Cukrus, viso 16 g
     Cukrus, natūralus 16 g
Riebalai 1.8 g
     Sotieji riebalai 0.3 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.8 g
     Omega-3 riebalai 0.3 g
     Omega-6 riebalai -
     Mono-nesotieji riebalai 0.4 g
     Trans-riebalai -
     Cholesterolis 0 mg
Druska 0.1 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 82 μg
Vitaminas C 54.4 mg
Vitaminas D 0 μg
Vitaminas E 1.1 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.2 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 1.8 mg
Vitaminas B4 (cholinas) -
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) -
Vitaminas B6 0.2 mg
Vitaminas B7 (biotinas) -
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 18 μg
Vitaminas B12 0 μg
Vitaminas K -
Elementas: Kiekis:
Cinkas 1.3 mg
Kalcis 179.7 mg
Magnis 74.8 mg
Kalis 583.3 mg
Geležis 3 mg
Fosforas 118 mg
Selenas 0 μg
Manganas -
Jodas 1.4 μg
Varis -