Recepto > Peržiūra

Aviečių ir vyšnių gaiva

Sukūrė narys: Julius.Ad


254 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Avietės 400 x gramų, tik valgomos dalies
Ferrarelle - natūralus, gazuotas mineralinis vanduo 2 x stiklinė 420ml
Vyšnios 200 x gramų, tik valgomos dalies

Paruošimas:

Avietes ir vyšnias sumaišykite sumaišykit ir supilkite į stiklines.
Sudėkite ledukus ir užpilkite gazuotu vandeniu.



Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 254 kcal
Vandens dalis 922.7 ml
Baltymai 6.8 g
Angliavandeniai 75.6 g
     Maistinės skaidulos 30.4 g
     Krakmolas 0 g
     Cukrus, viso 32 g
     Cukrus, natūralus -
Riebalai 3.6 g
     Sotieji riebalai 0.6 g
     Poli-nesotieji riebalai 1.6 g
     Omega-3 riebalai 0.5 g
     Omega-6 riebalai -
     Mono-nesotieji riebalai 0.7 g
     Trans-riebalai -
     Cholesterolis 0 mg
Druska 0.1 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 164 mcg
Vitaminas C 108.8 mg
Vitaminas D 0 mcg
Vitaminas E 2.2 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.2 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.4 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 3.6 mg
Vitaminas B4 (cholinas) -
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) -
Vitaminas B6 0.5 mg
Vitaminas B7 (biotinas) -
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 36 mcg
Vitaminas B12 0 mcg
Vitaminas K -
Elementas: Kiekis:
Cinkas 2.6 mg
Kalcis 359.3 mg
Magnis 149.6 mg
Kalis 1166.6 mg
Geležis 6 mg
Fosforas 236 mg
Selenas 0 mcg
Manganas -
Jodas 2.8 mcg
Varis -