Recepto > Peržiūra

Varškės ir maskarponės pyragas

Sukūrė narys: Julius.Ad


334 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Želatina 2 x gramų
Nutri-Grain - Biskvitiniai sausainiai, su vaisiais ir skaidulomis 1.5 x sausainis 17g
Maskarponės sūris, 42% rieb. 24 x gramai
Varškė, 18% 40 x gramų
Graikiškas jogurtas, 10% rieb. 40 x gramų
Braškės 50 x gramų
Vanilės ekstraktas 0.2 x arbatinis šaukštelis 0.8g

Paruošimas:

Želatiną užpilame vandeniu, kad išbrinktų ir įstatome į karšto vandens vonelę, kad ištirptų.
Jogurtą, varškę, sūrį sudedame į indą, sumaišome mikseriu, tada supilame želatiną ir išmaišome.
Formą išklojame biskvitiniais sausainiais ir dedame dalį braškių, viską užpilame gauta mase.
Papuošiame likusiomis uogomis. Dedame į šaldytuvą nakčiai.



Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Kalorijos 334.5 kcal
Vanduo 118.6 ml
Baltymai 11.6 g
Angliavandeniai 17.6 g
     Skaidulos 3.1 g
     Cukrus, viso 7.6 g
     Cukrus, natūralus 2.4 g
Riebalai 23.9 g
     Sotieji riebalai 12 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.7 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 4.3 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 52.8 mg
Druska 0.2 g
Alkoholis 0.3 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 66.8 μg
Vitaminas C 29.4 mg
Vitaminas D 0.1 μg
Vitaminas E 0.3 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.3 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 2.8 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 2.9 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.1 mg
Vitaminas B6 0.2 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 32.8 μg
Vitaminas B12 0.8 μg
Vitaminas K 1.1 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 0.6 mg
Kalcis 187.4 mg
Magnis 23.7 mg
Kalis 216.2 mg
Geležis 1.4 mg
Fosforas 154.9 mg
Selenas 1.4 μg
Manganas 0.2 mg
Jodas 2.5 μg
Varis 0 mg
Fluoras 2.2 μg