Recepto > Peržiūra

Varškės ir maskarponės pyragas Sukūrė narys: Julius.Ad


334 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Želatina 2 x gramų
Nutri-Grain - Biskvitiniai sausainiai, su vaisiais ir skaidulomis 1.5 x sausainis 17g
Maskarponės sūris, 42% rieb. 24 x gramai
Varškė, 18% 40 x gramų
Graikiškas jogurtas, 10% rieb. 40 x gramų
Braškės 50 x gramų
Vanilės ekstraktas 0.2 x arbatinis šaukštelis 0.8g

Paruošimas:

Želatiną užpilame vandeniu, kad išbrinktų ir įstatome į karšto vandens vonelę, kad ištirptų.
Jogurtą, varškę, sūrį sudedame į indą, sumaišome mikseriu, tada supilame želatiną ir išmaišome.
Formą išklojame biskvitiniais sausainiais ir dedame dalį braškių, viską užpilame gauta mase.
Papuošiame likusiomis uogomis. Dedame į šaldytuvą nakčiai.



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 334.5 kcal
Vandens dalis 118.6 ml
Baltymai 11.6 g
Angliavandeniai 17.6 g
     Maistinės skaidulos 3.1 g
     Krakmolas 6.8 g
     Cukrus, viso 7.6 g
     Cukrus, natūralus 2.4 g
Riebalai 23.9 g
     Sotieji riebalai 12 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.7 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 4.3 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 52.8 mg
Druska 0.2 g
Alkoholis 0.3 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 66.8 mcg
Vitaminas C 29.4 mg
Vitaminas D 0.1 mcg
Vitaminas E 0.3 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.3 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 2.8 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 2.9 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.1 mg
Vitaminas B6 0.2 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 mcg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 32.8 mcg
Vitaminas B12 0.8 mcg
Vitaminas K 1.1 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 0.6 mg
Kalcis 187.4 mg
Magnis 23.7 mg
Kalis 216.2 mg
Geležis 1.4 mg
Fosforas 154.9 mg
Selenas 1.4 mcg
Manganas 0.2 mg
Jodas 2.5 mcg
Varis 0 mg
Fluoras 2.2 mcg