Recepto > Peržiūra

Orinis varškės apkepas (be miltų ir manų kruopų) Sukūrė narys: MantasJ



414 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Varškė, 0,5% rieb. 125 x gramų
Kiaušiniai 1 x vnt, vidutinis (58g, su lukštais) 58g
Cukrus 1.5 x valgomasis šaukštelis 15g
Grietinė, 15% rieb. 0.5 x valgomasis šaukštas 13g
Bulvių krakmolas 0.5 x valgomasis šaukštas 15g
Vanilinis cukrus 0.3 x valgomasis šaukštelis 2.3g
Razinos 1 x valgomasis šaukštas 25g
Sviestas, 82,5% rieb. 0.3 x valgomasis šaukštelis 2.5g

Paruošimas:

Sumaišome varškę, kiaušinių trynius, cukrų, grietinę, krakmolą ir vanilę. Atskirai suplakame kiaušinių baltymus. Sumaišome varškės masę su kiaušinių baltymais. Sudedame razinas.

Gautą masę dedame į kepimo formą, prieš tai ją iškloję kepimo popieriumi ir ištepę sviestu. Kepimo formą dedame į orkaitę ir kepame +180 - 200° C temperatūroje maždaug 35 minutes.



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 413.7 kcal
Vandens dalis 120.1 ml
Baltymai 30.8 g
Angliavandeniai 52.5 g
     Maistinės skaidulos 2.6 g
     Krakmolas 12.2 g
     Cukrus, viso 36.3 g
     Cukrus, natūralus 0 g
Riebalai 9.6 g
     Sotieji riebalai 4 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.8 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai -
     Mono-nesotieji riebalai 3.2 g
     Trans-riebalai 0.2 g
     Cholesterolis 190.3 mg
Druska 0.2 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 74.4 mcg
Vitaminas C 0.2 mg
Vitaminas D 1.3 mcg
Vitaminas E 0.6 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.6 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 3.4 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 172.2 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.1 mg
Vitaminas B6 0.1 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 mcg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 8.6 mcg
Vitaminas B12 0.8 mcg
Vitaminas K -
Elementas: Kiekis:
Cinkas 1.6 mg
Kalcis 141 mg
Magnis 30.2 mg
Kalis 257.2 mg
Geležis 1.4 mg
Fosforas 335.3 mg
Selenas 13 mcg
Manganas -
Jodas 13 mcg
Varis -
Silicis 2 mg