Recepto > Peržiūra

Traškios vištienos blauzdelės Sukūrė narys: MantasJ



279 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Kukurūzų dribsniai "KELLOGG, KELLOGG'S Corn Flakes" 0.4 x puodelis 11g
Sūris "Parmezano" 3.8 x gramų
Druska 0.1 x arbatinis šaukštelis 0.3g
Prieskoniai, kvapieji pipirai, malti 0.1 x arbatinis šaukštelis 0.1g
Aštrioji Kajeno paprika, malta 0.1 x arbatinis šaukštelis 0.1g
Pasukos 0.1 x puodelis 23g
Purškiamas kepimo aliejus, PAM original 0.5 x papurškimas, apie 1/3 sekundės 0.2g
Vištienos blauzdelės 1 x blauzdelė, su odele 133g

Paruošimas:

1. Sutrupiname kiek galime kukurūzų dribsnius, bei smulkiai sutarkuojame parmezano sūrį.
2. Gerai išmaišome dribsnius su sūriu, taip pat įdedam druskos ir pipirų (raudonuosius pipirus praleidžiame jeigu nenorime aštrumo prieskonio).
3. Į lėkštę ar bliudelį supilame pasukas. Pamirkome blauzdelę pasukose. Poto pilnai ją apvoliojame dribsnių mišinyje.
4. Paruošiame kepimo skardą. Ant aliuminio folijos dedame lakštą kepimo popieriaus, papurškiame kepimo aliejumi.
5. Visas blauzdeles pamirkę ir apvolioję dribsniuose sudedame ant folijos. Užberiame visą likusį dribsnių mišinį. Ant visko lengvai papurškiame kepimo aliejaus.
6. Kepame orkaitėje, įkaitintoje apie 200 laipsnių temperatūroje 25-30 minučių.



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 278.6 kcal
Vandens dalis 100.7 ml
Baltymai 27.2 g
Angliavandeniai 10.1 g
     Maistinės skaidulos 0.4 g
     Krakmolas 0 g
     Cukrus, viso 2 g
     Cukrus, natūralus -
Riebalai 13.8 g
     Sotieji riebalai 4.2 g
     Poli-nesotieji riebalai 2.7 g
     Omega-3 riebalai 0.1 g
     Omega-6 riebalai 2.3 g
     Mono-nesotieji riebalai 5.4 g
     Trans-riebalai 0.1 g
     Cholesterolis 126.2 mg
Druska 0.8 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 61.7 mcg
Vitaminas C 1.2 mg
Vitaminas D 0.4 mcg
Vitaminas E 0.2 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.4 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 5.3 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 67.6 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 1.4 mg
Vitaminas B6 0.3 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 mcg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 13.3 mcg
Vitaminas B12 0.7 mcg
Vitaminas K 2.5 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 2.1 mg
Kalcis 70.9 mg
Magnis 24.6 mg
Kalis 237.4 mg
Geležis 2.6 mg
Fosforas 210.2 mg
Selenas 26.5 mcg
Manganas 0 mg
Jodas 2.7 mcg
Varis 0.1 mg