Traškios vištienos blauzdelės
Sukūrė narys: MantasJ

279 kcal /
Ingredientas | Kiekis | Viso |
---|---|---|
Kukurūzų dribsniai "Corn Flakes" | 0.4 x puodelis | 11g |
Sūris "Parmezano" | 3.8 x gramų | |
Druska | 0.1 x arbatinis šaukštelis | 0.3g |
Prieskoniai, kvapieji pipirai, malti | 0.1 x arbatinis šaukštelis | 0.1g |
Aštrioji Kajeno paprika, malta | 0.1 x arbatinis šaukštelis | 0.1g |
Pasukos, 1% rieb. | 0.1 x puodelis | 23g |
Purškiamas kepimo aliejus, PAM original | 0.5 x papurškimas, apie 1/3 sekundės | 0.2g |
Vištienos blauzdelės | 1 x blauzdelė, su odele | 133g |
Paruošimas:
1. Sutrupiname kiek galime kukurūzų dribsnius, bei smulkiai sutarkuojame parmezano sūrį.
2. Gerai išmaišome dribsnius su sūriu, taip pat įdedam druskos ir pipirų (raudonuosius pipirus praleidžiame jeigu nenorime aštrumo prieskonio).
3. Į lėkštę ar bliudelį supilame pasukas. Pamirkome blauzdelę pasukose. Poto pilnai ją apvoliojame dribsnių mišinyje.
4. Paruošiame kepimo skardą. Ant aliuminio folijos dedame lakštą kepimo popieriaus, papurškiame kepimo aliejumi.
5. Visas blauzdeles pamirkę ir apvolioję dribsniuose sudedame ant folijos. Užberiame visą likusį dribsnių mišinį. Ant visko lengvai papurškiame kepimo aliejaus.
6. Kepame orkaitėje, įkaitintoje apie 200 laipsnių temperatūroje 25-30 minučių.
Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą