Recepto > Peržiūra

Avižinė košė su obuoliais ir klevų sirupu

Sukūrė narys: MantasJ



248 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Avižiniai dribsniai 0.5 x vienkartinis puodelis 45g
Vanduo 90 x ml
Obuoliai 0.5 x vnt, mažesnis 60g
Druska 0.5 x žiupsnelis 0.2g
Klevų sirupas 1 x valgomasis šaukštas 20g

Paruošimas:

1. Užvirinam vandenį.
2. Sudedam avižas į vandenį ir pamažinam ugnį. Paverdam 3-5 min, pastoviai pamaišydami.
3. Sudedam smulkiai pjaustytą obuolį (jei patinka minkštesni obuoliai košėje, juos galima dėti dar košei nebaigus virti);
4. Išjungiam ugnį, uždengiam puodą dangčiu ir leidžiam košei kelias minutes "nusistovėti".
5. Patiekiam pagardinę klevu sirupu.



Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Kalorijos 248.1 kcal
Vandens dalis 137.3 ml
Baltymai 6.5 g
Angliavandeniai 51.6 g
     Maistinės skaidulos 5.2 g
     Cukrus, viso 17.4 g
     Cukrus, natūralus 4.7 g
Riebalai 3.3 g
     Sotieji riebalai 0.6 g
     Poli-nesotieji riebalai 1.3 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 1.2 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 0 mg
Druska 0.2 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 4.8 mcg
Vitaminas C 4.8 mg
Vitaminas D 0.7 mcg
Vitaminas E 0.9 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.3 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 1.2 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 0.3 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 0.2 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 mcg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 9.2 mcg
Vitaminas B12 0 mcg
Vitaminas K 0 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 2.5 mg
Kalcis 52.9 mg
Magnis 48.7 mg
Kalis 236.5 mg
Geležis 1.7 mg
Fosforas 139.2 mg
Selenas 1.2 mcg
Manganas 0.6 mg
Jodas 3.6 mcg
Varis 0 mg
Silicis 1.3 mg