Recepto > Peržiūra

Avižinė košė su obuoliais ir klevų sirupu Sukūrė narys: MantasJ



496 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Avižiniai dribsniai 1 x vienkartinis puodelis 90g
Vanduo 180 x ml
Obuoliai 1 x vnt, mažesnis 120g
Druska 1 x žiupsnelis 0.4g
Klevų sirupas 2 x valgomasis šaukštas 40g

Paruošimas:

1. Užvirinam vandenį su trupučiu druskos.
2. Sudedam avižas į vandenį ir pamažinam ugnį. Paverdam 3-5 min, pastoviai pamaišydami.
3. Sudedam smulkiai pjaustytą obuolį (jei patinka minkštesni obuoliai košėje, juos galima dėti dar košei nebaigus virti);
4. Išjungiam ugnį, uždengiam puodą dangčiu ir leidžiam košei kelias minutes "nusistovėti".
5. Patiekiam pagardinę klevu sirupu.



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 496.1 kcal
Vandens dalis 274.7 ml
Baltymai 12.9 g
Angliavandeniai 103.2 g
     Maistinės skaidulos 10.4 g
     Krakmolas 54.5 g
     Cukrus, viso 34.8 g
     Cukrus, natūralus 9.5 g
Riebalai 6.5 g
     Sotieji riebalai 1.2 g
     Poli-nesotieji riebalai 2.6 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0.1 g
     Mono-nesotieji riebalai 2.4 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 0 mg
Druska 0.4 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 9.6 mcg
Vitaminas C 9.6 mg
Vitaminas D 1.4 mcg
Vitaminas E 1.9 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.3 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.7 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 2.4 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 0.6 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 0.4 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 mcg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 18.5 mcg
Vitaminas B12 0 mcg
Vitaminas K 0 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 5 mg
Kalcis 105.9 mg
Magnis 97.4 mg
Kalis 473 mg
Geležis 3.4 mg
Fosforas 278.3 mg
Selenas 2.5 mcg
Manganas 1.2 mg
Jodas 7.2 mcg
Varis 0 mg
Silicis 2.6 mg