Recepto > Peržiūra

Burokėlių sriuba Sukūrė narys: Diana_Čop


166 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Bulvės 1 x vnt, mažesnė 60g
Morkos 0.2 x vnt, vidutinė (61g, tik valgomos dalies) 12g
Saulėgrąžų aliejus 0.4 x valgomasis šaukštas 4.8g
Druska 0.4 x valgomasis šaukštelis 4g
Cukrus 0.4 x valgomasis šaukštelis 4g
Vanduo 0.3 x litras 300ml
Svogūnai 0.2 x vnt, mažas 14g
Raudonosios paprikos 0.2 x vnt, mažesn. 15g
Burokėliai, marinuoti 70 x gramų

Paruošimas:

Bulves supjaustyti kubeliais ir virti. Įdėti sutarkuotus-marinuotus burokėlius.
Svogūną, morką ir papriką apkepti aliejuje. Įdėti į sriubą.
Virti apie 20 min. Įdėti druskos ir cukraus pagal skonį.



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 165.6 kcal
Vandens dalis 441.1 ml
Baltymai 2.2 g
Angliavandeniai 29.6 g
     Maistinės skaidulos 2.6 g
     Krakmolas 10 g
     Cukrus, viso 13.8 g
     Cukrus, natūralus 2.1 g
Riebalai 5 g
     Sotieji riebalai 0.6 g
     Poli-nesotieji riebalai 3.2 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 1 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 0 mg
Druska 4.3 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 229.6 mcg
Vitaminas C 31.1 mg
Vitaminas D 0 mcg
Vitaminas E 3.5 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.1 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 1.7 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 11.3 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.1 mg
Vitaminas B6 0.2 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 mcg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 53.2 mcg
Vitaminas B12 0 mcg
Vitaminas K 0.9 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 0.5 mg
Kalcis 63 mg
Magnis 38.5 mg
Kalis 440.7 mg
Geležis 1.3 mg
Fosforas 57.3 mg
Selenas 1.2 mcg
Manganas 0.2 mg
Jodas 3.2 mcg
Varis 0.1 mg
Silicis 5.5 mg