Recepto > Peržiūra

Varškės apkepas Sukūrė narys: JuliusAdmin



731 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Varškė, 18% 167 x gramų
Kiaušiniai 1.3 x vnt, vidutinis (58g, su lukštais) 77g
Razinos 0.7 x valgomasis šaukštas 17g
Cukrus 2 x valgomasis šaukštelis 20g
Grietinė, 30% rieb. 1 x valgomasis šaukštas 25g
Bulvių krakmolas 0.5 x valgomasis šaukštas 15g
Vanilinis cukrus 0.7 x arbatinis šaukštelis 2.7g

Paruošimas:

Varškę, kiaušinių trynius, cukrų, vanilinį cukrų ir grietinę reikia gerai išsukti, įberti krakmolą, sudėti razinas ir viską sumaišyti. Kiaušinio baltymus išplakti iki standžių putų ir įmaišyti į varškės masę. Supilti viską į kepimo formą ir kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 731 kcal
Vandens dalis 166.5 ml
Baltymai 31 g
Angliavandeniai 54.3 g
     Maistinės skaidulos 1.8 g
     Krakmolas 12.2 g
     Cukrus, viso 37.6 g
     Cukrus, natūralus -
Riebalai 43.8 g
     Sotieji riebalai 23.9 g
     Poli-nesotieji riebalai 2.7 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai -
     Mono-nesotieji riebalai 13.6 g
     Trans-riebalai 0.3 g
     Cholesterolis 359.9 mg
Druska 0.4 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 325 mcg
Vitaminas C 0.3 mg
Vitaminas D 2.2 mcg
Vitaminas E 1.6 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.2 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.7 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 5.8 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 241.5 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 0.3 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 mcg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 35.7 mcg
Vitaminas B12 2.8 mcg
Vitaminas K -
Elementas: Kiekis:
Cinkas 1.6 mg
Kalcis 214.4 mg
Magnis 68.8 mg
Kalis 404.5 mg
Geležis 2.7 mg
Fosforas 536.2 mg
Selenas 18.2 mcg
Manganas -
Jodas 22.7 mcg
Varis -