Recepto > Peržiūra

Nekaloringas obuolių pyragas

Sukūrė narys: [email protected]

Žymėti kaip mėgstamą | Mėgsta narių: 1



167 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Avižų dribsniai "Skanėja" 19 x gramų
Medus, natūralus 5 x gramų
Varškė, 9% rieb. 13 x gramų
Kiaušiniai 0.4 x vnt, vidutinis (58g, su lukštais) 22g
Kefyras, 2,5% rieb. 6 x gramų
Kepimo milteliai 0.1 x arbatinio šaukštelio 0.6g
Cinamonas, maltas 0.1 x arbatinis šaukštelis 0.1g
Obuoliai 0.5 x vnt, vidutinis, tik valgoma dalis 75g

Paruošimas:

Pirmiausia avižinius dribsnius susmulkiname iki miltų.
Tuomet į dribsnius sudedame kepimo miltelius ir išmaišome.
Varškę sudedame į dubenį ir sutriname šakute ir supilame medų bei kefyrą.
Tada viską išmaišome mikseriu iki vientisos masės.
Įmušame kiaušinius, suberiame cinamoną ir viską išplakame.
Po to į masę suberiame avižinius dribsnius su kepimo milteliais ir viską išmaišome.
Nulupame obuolius, pašaliname sėklas ir supjaustome obuolius mažais gabaliukais.
Paskui paimame kepimo indą, ištepame jį augaliniu aliejumi ir įtiesiame kepimo popieriaus ant dugno.
Sudedame paruoštus obuolius ant dugno, o ant viršaus supilame tešlą. Formą šiek tiek pajudiname, kad tešla tolygiai pasiskirstytų ir dedame į įkaitintą iki 180C laipsnių temperatūros orkaitę.
Kepame maždaug 30-35 minutes. Atvėsiname pyragą ir patiekiame. Lepinamės!



Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Kalorijos 166.5 kcal
Vanduo 81.4 ml
Baltymai 6.4 g
Angliavandeniai 24.1 g
     Skaidulos 5.1 g
     Cukrus, viso 10.4 g
     Cukrus, natūralus 9.7 g
Riebalai 4.5 g
     Sotieji riebalai 1.4 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.3 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 1.1 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 71 mg
Druska 0.5 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 34 μg
Vitaminas C 3.1 mg
Vitaminas D 0.5 μg
Vitaminas E 0.5 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.1 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 0.6 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 64.6 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 0.1 mg
Vitaminas B7 (biotinas) -
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 3.1 μg
Vitaminas B12 0.2 μg
Vitaminas K 0 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 0.4 mg
Kalcis 27.9 mg
Magnis 9.4 mg
Kalis 104.1 mg
Geležis 0.5 mg
Fosforas 62 mg
Selenas 4.6 μg
Manganas 0 mg
Jodas 5.8 μg
Varis 0 mg