Recepto > Peržiūra

Varškėčiai be miltų Sukūrė narys: MantasJ



260 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Varškė, 0,5% rieb. 140 x gramų
Avižų sėlenos 15 x gramų
Kiaušiniai 1 x vnt, vidutinis (58g, su lukštais) 58g
Agavų sirupas 1 x arbatinis šaukštelis 7g

Paruošimas:

1. Į dubenėlį sudėkite varškę ir sutrinkite. Berkite sėlenas, muškite kiaušinį, įpilkite sirupo ir viską gerai išmaišykite.
2. Suformuokite nedidelius, centimetro storio blynelius. Kai padarysite visus blynelius, sudėkite juos į kepimo indą ir kepkite iki 175 °C įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 259.7 kcal
Vandens dalis 137.6 ml
Baltymai 35.2 g
Angliavandeniai 20.4 g
     Maistinės skaidulos 2.3 g
     Krakmolas 0 g
     Cukrus, viso 9.3 g
     Cukrus, natūralus 0 g
Riebalai 6.5 g
     Sotieji riebalai 1.7 g
     Poli-nesotieji riebalai 1 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 2.4 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 178 mg
Druska 0.3 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 79.6 mcg
Vitaminas C 1.2 mg
Vitaminas D 1.6 mcg
Vitaminas E 0.9 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.3 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.9 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 6.2 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 187 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.2 mg
Vitaminas B6 0.2 mg
Vitaminas B7 (biotinas) -
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 35.7 mcg
Vitaminas B12 1.4 mcg
Vitaminas K 2 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 2.6 mg
Kalcis 166.8 mg
Magnis 62.7 mg
Kalis 276.8 mg
Geležis 1.9 mg
Fosforas 551 mg
Selenas 20.7 mcg
Manganas 0.8 mg
Jodas 12.2 mcg
Varis 0.1 mg