Recepto > Peržiūra

Vištienos sriuba Sukūrė narys: JuliusAdmin



821 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Vištienos krūtinėlės (filė) 300 x gramų
Petražolės 1 x valgomasis šaukštas 3.8g
Grietinėlė, 10% rieb. 100 x gramų
Morkos 2 x vnt, vidutinė (61g, tik valgomos dalies) 122g
Alyvuogių aliejus 2 x valgomasis šaukštelis 12g
Vanduo 800 x ml
Bazilikas, šviežias 1 x valgomasis šaukštas, smulkintų 2.7g
Juodieji pipirai, malti 1 x žiupsnelis 0.1g
Druska 1 x žiupsnelis 0.4g
Svogūnai 1 x vnt, vidutinis 110g

Paruošimas:

Sutarkuojame morkas ir svogūną. Pakepiname įkaitintame aliejuje apie 4 minutes. Po to sudedame vištienos gabaliukus ir pakepiname dar 5 minutes. Užviriname vandenį. Sudedame keptuvės turinį. Įmaišome prieskonius ir verdame apie 20 minučių. Po to supilame grietinėlę, užviriname ir nukeliame nuo ugnies.



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 820.5 kcal
Vandens dalis 1237.2 ml
Baltymai 68.5 g
Angliavandeniai 25.1 g
     Maistinės skaidulos 6.7 g
     Krakmolas 0.6 g
     Cukrus, viso 16 g
     Cukrus, natūralus -
Riebalai 50.3 g
     Sotieji riebalai 15.8 g
     Poli-nesotieji riebalai 7.7 g
     Omega-3 riebalai 0.1 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 23.1 g
     Trans-riebalai 0.9 g
     Cholesterolis 227 mg
Druska 1.2 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 1672.7 mcg
Vitaminas C 12.4 mg
Vitaminas D 1 mcg
Vitaminas E 3.1 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.2 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.4 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 19.6 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 192 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 2.4 mg
Vitaminas B6 1.1 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 mcg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 31.5 mcg
Vitaminas B12 1 mcg
Vitaminas K 73.3 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 2.8 mg
Kalcis 288 mg
Magnis 117.1 mg
Kalis 972.6 mg
Geležis 3.6 mg
Fosforas 543.3 mg
Selenas 50.5 mcg
Manganas 0.1 mg
Jodas 22.3 mcg
Varis 0.1 mg