Recepto > Peržiūra

Kopūstų ir morkų salotos Sukūrė narys: Julius.Ad


740 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Rauginti kopūstai 500 x gramų
Alyvuogių aliejus 50 x gramų
Druska 1 x arbatinis šaukštelis 4g
Svogūnai 1 x vnt, mažas 70g
Cukrus 0.5 x valgomasis šaukštelis 5g
Obuoliai 1 x vnt, vidutinis, tik valgoma dalis 150g
Morkos 1 x vnt, vidutinė (61g, tik valgomos dalies) 61g
Saulėgražų sėklos 10 x gramų, tik valgomos dalies

Paruošimas:

Obuolys ir morka sutarkuojami ir sudedam į raugintus kopūstus. Susmulkinamas svogūnas taip pat sudedamas į kopūstus ir viskas gerai išmaišoma. Įdėti šiek tiek cukraus ir druskos ir salotas užpilti alyvuogių aliejumi. Pagardinimui galima įdėti ir saujelę saulėgrąžų.



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 740.3 kcal
Vandens dalis 714.1 ml
Baltymai 9 g
Angliavandeniai 59.7 g
     Maistinės skaidulos 18.3 g
     Krakmolas 2.8 g
     Cukrus, viso 23.6 g
     Cukrus, natūralus -
Riebalai 56.3 g
     Sotieji riebalai 8.1 g
     Poli-nesotieji riebalai 8.9 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0.1 g
     Mono-nesotieji riebalai 36.1 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 5 mg
Druska 4.1 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 1028.1 mcg
Vitaminas C 19.9 mg
Vitaminas D 0 mcg
Vitaminas E 11.9 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.3 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.2 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 2.4 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 0 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 0.6 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 mcg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 42.8 mcg
Vitaminas B12 0 mcg
Vitaminas K 0 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 1.2 mg
Kalcis 95.9 mg
Magnis 73.7 mg
Kalis 546.9 mg
Geležis 2.6 mg
Fosforas 133.4 mg
Selenas 2.5 mcg
Manganas 0 mg
Jodas 13 mcg
Varis 0 mg