Recepto > Peržiūra

Kopūstų ir morkų salotos

Sukūrė narys: Rimvydas


370 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Rauginti kopūstai 250 x gramų
Alyvuogių aliejus 25 x gramų
Druska 0.5 x arbatinis šaukštelis 2g
Svogūnai 0.5 x vnt, mažas 35g
Cukrus 0.3 x valgomasis šaukštelis 2.5g
Obuoliai 0.5 x vnt, vidutinis, tik valgoma dalis 75g
Morkos 0.5 x vnt, vidutinė (61g, tik valgomos dalies) 31g
Saulėgrąžos 5 x gramų, tik valgomos dalies

Paruošimas:

Obuolys ir morka sutarkuojami ir sudedam į raugintus kopūstus. Susmulkinamas svogūnas taip pat sudedamas į kopūstus ir viskas gerai išmaišoma. Įdėti šiek tiek cukraus ir druskos ir salotas užpilti alyvuogių aliejumi. Pagardinimui galima įdėti ir saujelę saulėgrąžų.



Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Kalorijos 370.1 kcal
Vanduo 357 ml
Baltymai 4.5 g
Angliavandeniai 29.8 g
     Skaidulos 9.1 g
     Cukrus, viso 11.8 g
     Cukrus, natūralus 9.2 g
Riebalai 28.1 g
     Sotieji riebalai 4 g
     Poli-nesotieji riebalai 4.4 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 2.7 g
     Mono-nesotieji riebalai 18 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 2.5 mg
Druska 2.1 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 514 μg
Vitaminas C 9.9 mg
Vitaminas D 0 μg
Vitaminas E 5.9 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.2 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.1 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 1.2 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 0 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 0.3 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 21.4 μg
Vitaminas B12 0 μg
Vitaminas K 0 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 0.6 mg
Kalcis 47.9 mg
Magnis 36.9 mg
Kalis 273.4 mg
Geležis 1.3 mg
Fosforas 66.7 mg
Selenas 1.3 μg
Manganas 0 mg
Jodas 6.5 μg
Varis 0 mg
Silicis 0.7 mg