Recepto > Peržiūra

Salotos su lašiša ir granatais

Sukūrė narys: Rimvydas


288 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Šaltai rūkyta ir pjaustyta Atlantinių lašišų filė 0.5 x pakelis, visas
Gūžinės (iceberg) salotos 0.5 x galva, maža 162g
Gražgarstė (rukola) 0.3 x puodelis 5g
Mangas 150 x gramų, kartu su nevalgoma dalimi
Pomidorai 4 x vyšninis 68g
Granatai 0.3 x vidutinis, tik valgoma dalis 71g
Sojos padažas 0.5 x arbatinis šaukštelis 3g
Citrinų sultys, šviežios 0.5 x arbatinis šaukštelis 2.5g
Medus, natūralus 0.5 x valgomasis šaukštelis 5g

Paruošimas:

Salotos lapus susmulkinti ir ir sudėti kartu su gražgarstės lapais. Supjaustytus kubeliais mango vaisius ir per pusę supjaustytus vyšninius pomidorus suberti ant salotų. Sudėti susuktus lašišos gabalėlius ir apiberti granatų sėklomis. Salotas apšlakstyti citrinų sultomis, soja, medumi. Skanaus.



Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Kalorijos 288.2 kcal
Vanduo 401.6 ml
Baltymai 13.7 g
Angliavandeniai 43.1 g
     Skaidulos 7.5 g
     Cukrus, viso 29.6 g
     Cukrus, natūralus 29.3 g
Riebalai 8.7 g
     Sotieji riebalai 0.2 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.3 g
     Omega-3 riebalai 0.5 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 0.2 g
     Trans-riebalai 0.4 g
     Cholesterolis 0 mg
Druska 0.5 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 421.8 μg
Vitaminas C 62.9 mg
Vitaminas D 0 μg
Vitaminas E 2.1 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.2 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.2 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 1.7 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 22.8 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.5 mg
Vitaminas B6 0.3 mg
Vitaminas B7 (biotinas) -
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 127.1 μg
Vitaminas B12 0 μg
Vitaminas K 61.4 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 0.8 mg
Kalcis 64.4 mg
Magnis 50 mg
Kalis 782.5 mg
Geležis 1.6 mg
Fosforas 94.9 mg
Selenas 1.6 μg
Manganas 0.4 mg
Jodas 1.8 μg
Varis 0.2 mg
Fluoras 1.6 μg