Recepto > Peržiūra

Salotos su lašiša ir granatais Sukūrė narys: Julius.Ad


288 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Atlantinių lašišų filė, šaltai rūkyta, pjaustyta 0.5 x pakelis, visas
Salotos "Iceberg" 0.5 x galva, maža 162g
Gražgarstė 0.3 x puodelis 5g
Mangas 150 x gramų, kartu su nevalgoma dalimi
Pomidorai 4 x vyšninis 68g
Granatai 0.3 x vidutinis, tik valgoma dalis 71g
Sojų padažas 0.5 x arbatinis šaukštelis 3g
Citrinų sultys, šviežios 0.5 x arbatinis šaukštelis 2.5g
Medus, natūralus 0.5 x valgomasis šaukštelis 5g

Paruošimas:

Salotos lapus susmulkinti ir ir sudėti kartu su gražgarstės lapais. Supjaustytus kubeliais mango vaisius ir per pusę supjaustytus vyšninius pomidorus suberti ant salotų. Sudėti susuktus lašišos gabalėlius ir apiberti granatų sėklomis. Salotas apšlakstyti citrinų sultomis, soja, medumi. Skanaus.



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 288.2 kcal
Vandens dalis 401.6 ml
Baltymai 13.7 g
Angliavandeniai 43.1 g
     Maistinės skaidulos 7.5 g
     Krakmolas 1 g
     Cukrus, viso 29.6 g
     Cukrus, natūralus 29.3 g
Riebalai 8.7 g
     Sotieji riebalai 0.2 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.3 g
     Omega-3 riebalai 0.5 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 0.2 g
     Trans-riebalai 0.4 g
     Cholesterolis 0 mg
Druska 0.5 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 421.8 mcg
Vitaminas C 62.9 mg
Vitaminas D 0 mcg
Vitaminas E 2.1 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.2 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.2 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 1.7 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 22.8 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.5 mg
Vitaminas B6 0.3 mg
Vitaminas B7 (biotinas) -
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 127.1 mcg
Vitaminas B12 0 mcg
Vitaminas K 61.4 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 0.8 mg
Kalcis 64.4 mg
Magnis 50 mg
Kalis 782.5 mg
Geležis 1.6 mg
Fosforas 94.9 mg
Selenas 1.6 mcg
Manganas 0.4 mg
Jodas 1.8 mcg
Varis 0.2 mg
Fluoras 1.6 mcg