Recepto > Peržiūra

Minkšta vištiena pesto padaže Sukūrė narys: MantasJ



306 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Vištų šlaunelių mėsa, be odos 80 x gramų
Alyvuogių aliejus 0.4 x valgomasis šaukštas 4.8g
Šparaginės pupelės 80 x gramų, tik valgomos dalies
Pomidorai 0.4 x puodelis, vyšninių pomidoriukų 60g
Pesto padažas 0.1 x puodelis 25g
Česnakai 0.4 x skiltelė, vidutinė 1.2g
Druska 0.2 x arbatinis šaukštelis 0.8g
Juodieji pipirai, malti 0.8 x žiupsnelis 0.1g

Paruošimas:

Gaminimas: Didelėje keptuvėje įkaitiname aliejų ir sudedame vištienos šlaunelių mėsą. Lengvai apibarstome druska ir pipirais, kepame iš abiejų pusių, kol mėsa iškeps. Iškepusią mėsą išimame iš keptuvės ir supjaustome juostelėmis. Į keptuvę sudedame šparagines pupeles ir kepame, kol suminkštės ir lengvai apskrus. Į keptuvę sudedame vištieną, pusiau perpjautus pomidorus, įspaudžiame česnaką ir supilame pesto padažą. Viską gerai išmaišome. Kepame, kol pomidorai suminkštės. Šį vištienos ir daržovių troškinį galime patiekti su ryžiais, bolivine balanda, virtais makaronais.



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 305.8 kcal
Vandens dalis 167.6 ml
Baltymai 18.9 g
Angliavandeniai 11.3 g
     Maistinės skaidulos 4.3 g
     Krakmolas 3.1 g
     Cukrus, viso 3.8 g
     Cukrus, natūralus 2.2 g
Riebalai 20.1 g
     Sotieji riebalai 5.5 g
     Poli-nesotieji riebalai 2.3 g
     Omega-3 riebalai 0.3 g
     Omega-6 riebalai 1.2 g
     Mono-nesotieji riebalai 9 g
     Trans-riebalai 0.1 g
     Cholesterolis 0 mg
Druska 1.2 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 67.6 mcg
Vitaminas C 10.7 mg
Vitaminas D 0 mcg
Vitaminas E 2.3 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.2 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 0.8 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 3.8 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.5 mg
Vitaminas B6 0.1 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 mcg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 9.9 mcg
Vitaminas B12 0 mcg
Vitaminas K 32.2 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 0.6 mg
Kalcis 100.1 mg
Magnis 32.9 mg
Kalis 341 mg
Geležis 0.9 mg
Fosforas 88.2 mg
Selenas 1 mcg
Manganas 0.2 mg
Jodas 1.9 mcg
Varis 0 mg
Fluoras 1.4 mcg
Silicis 1.5 mg