Recepto > Peržiūra

Moliūgų troškinys su avinžirniais Sukūrė narys: JuliusAdmin



660 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Moliūgai 266 x gramų, valgomos dalies
Sultinys daržovių 266 x ml
Avinžirniai, sausi 133 x gramų
Žalioji citrina (laimas) 0.7 x vaisius 45g
Saulėgrąžų aliejus 0.3 x valgomasis šaukštelis 2g
Kario prieskoniai 0.7 x arbatinis šaukštelis 1.3g
Svogūnai 0.7 x vnt, vidutinis 73g
Kardamono sėklos 0.2 x arbatinis šaukštelis, malto 0.3g
Bazilikas, šviežias 0.7 x lapai 0.3g
Druska 0.2 x arbatinis šaukštelis 0.7g
Juodieji pipirai, malti 0.3 x žiupsnelis 0.1g

Paruošimas:

Visų pirma susmulkiname svogūnus ir puode su įkaitintu aliejume juos apkepiname. Toliau sudedame visus ingridientus (moliūgą supjaustykite kubeliais) ir pakaitinę pora minučių užpilame sultinį ir maišant užviriname. Suberiame avinžirnius ir viską patroškiname apie 15-20 min. Supilame iš citrinos išspaustas sultis, ir pagardiname prieskoniais.



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 659.8 kcal
Vandens dalis 588.3 ml
Baltymai 32.3 g
Angliavandeniai 114.7 g
     Maistinės skaidulos 21.8 g
     Krakmolas 0.9 g
     Cukrus, viso 26.4 g
     Cukrus, natūralus -
Riebalai 12.7 g
     Sotieji riebalai 2.1 g
     Poli-nesotieji riebalai 5.4 g
     Omega-3 riebalai 0.3 g
     Omega-6 riebalai 0.3 g
     Mono-nesotieji riebalai 3.2 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 0.3 mg
Druska 4.5 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 1150.1 mcg
Vitaminas C 45.3 mg
Vitaminas D 0 mcg
Vitaminas E 6 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.8 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.6 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 4.3 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 157.3 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 3 mg
Vitaminas B6 1 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 mcg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 817.1 mcg
Vitaminas B12 0 mcg
Vitaminas K 18.2 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 5.2 mg
Kalcis 202.6 mg
Magnis 156.9 mg
Kalis 2033.2 mg
Geležis 9 mg
Fosforas 496.3 mg
Selenas 2.5 mcg
Manganas 28.9 mg
Jodas 2.8 mcg
Varis 1.3 mg