Moliūgų troškinys su avinžirniais Sukūrė narys: Julius.Ad

660 kcal /
Ingredientas | Kiekis | Viso |
---|---|---|
Moliūgai | 266 x gramų, valgomos dalies | |
Sultinys daržovių | 266 x ml | |
Avinžirniai, sausi | 133 x gramų | |
Žalioji citrina (laimas) | 0.7 x vaisius | 45g |
Saulėgrąžų aliejus | 0.3 x valgomasis šaukštelis | 2g |
Kario prieskoniai | 0.7 x arbatinis šaukštelis | 1.3g |
Svogūnai | 0.7 x vnt, vidutinis | 73g |
Kardamono sėklos | 0.2 x arbatinis šaukštelis, malto | 0.3g |
Bazilikas, šviežias | 0.7 x lapai | 0.3g |
Druska | 0.2 x arbatinis šaukštelis | 0.7g |
Juodieji pipirai, malti | 0.3 x žiupsnelis | 0.1g |
Paruošimas:
Visų pirma susmulkiname svogūnus ir puode su įkaitintu aliejume juos apkepiname. Toliau sudedame visus ingridientus (moliūgą supjaustykite kubeliais) ir pakaitinę pora minučių užpilame sultinį ir maišant užviriname. Suberiame avinžirnius ir viską patroškiname apie 15-20 min. Supilame iš citrinos išspaustas sultis, ir pagardiname prieskoniais.