Recepto > Peržiūra

Cukinijos apkepas be miltų Sukūrė narys: [email protected]


118 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Cukinija 100 x gramų, tik valgomos dalies
Kiaušiniai 0.6 x vnt, vidutinis (58g, su lukštais) 35g
Alyvuogių aliejus 0.1 x valgomasis šaukštas 1.2g
Svogūnai 0.1 x vnt, didelis 15g
Fermentinis sūris Gouda 9 x gramų
Druska 0.1 x gramų
Juodieji pipirai, malti 0.3 x žiupsnelis 0.1g
Grietinė, 30% rieb. 0.2 x valgomasis šaukštas 5g

Paruošimas:

Supjaustyti cukiniją ir svogūnus, sutarkuoti sūrį.
Kiaušinius išplakti su grietine, prieskoniais ir aliejumi, tada sudėti sūrį ir daržoves, viską išmaišyti.
Visą masę supilti į sviestu pateptą kepimo skardą.
Kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie 30min.



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 118 kcal
Vandens dalis 112.2 ml
Baltymai 6.7 g
Angliavandeniai 5.3 g
     Maistinės skaidulos 1.4 g
     Krakmolas 1.6 g
     Cukrus, viso 1.4 g
     Cukrus, natūralus 1.3 g
Riebalai 8.3 g
     Sotieji riebalai 1.8 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.5 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 2.4 g
     Trans-riebalai 0.1 g
     Cholesterolis 110.5 mg
Druska 0.2 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 71.3 mcg
Vitaminas C 5 mg
Vitaminas D 0.8 mcg
Vitaminas E 0.5 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.1 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 0.9 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 103.3 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 0.1 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 mcg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 20.7 mcg
Vitaminas B12 0.3 mcg
Vitaminas K 0 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 0.5 mg
Kalcis 41.2 mg
Magnis 25 mg
Kalis 222.2 mg
Geležis 0.6 mg
Fosforas 88.4 mg
Selenas 5.7 mcg
Manganas 0 mg
Jodas 7.7 mcg
Varis 0 mg
Fluoras 0 mcg