Recepto > Peržiūra

Paprikos įdarytos kalakutienos faršu Sukūrė narys: Semi



293 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Raudonosios paprikos 100 x gramų
Kalakutienos faršas 117 x gramų
Druska 0.2 x žiupsnelis 0.1g
Juodieji pipirai, malti 0.2 x žiupsnelis 0.1g
Kiaušiniai 0.3 x vnt, vidutinis (58g, su lukštais) 19g
Sūris "Edam" 17 x gramų
Svogūnai 0.2 x vnt, didelis 25g

Paruošimas:

Paprikas - didelės 3 vnt. Perpjauname pusiau išimame sėklas.
Į maltą kalakutieną įdedame druską, pipirus, pjaustytą svogųną ir įmušame 2 kaišinius. Viską gerai išmaišome ir mėsa sudedame į paprikas. Patiekalą dedame į orkaite apie 180 laipsnių ir kepame apie 30 min. Tada ištraukemia ir ant viršaus užbarstome tarkuotą sūrį. Dar pakepame apie 10 min. Skanaus



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 293.5 kcal
Vandens dalis 215.7 ml
Baltymai 30.1 g
Angliavandeniai 8.6 g
     Maistinės skaidulos 2.8 g
     Krakmolas 0 g
     Cukrus, viso 5.7 g
     Cukrus, natūralus 5.4 g
Riebalai 15.5 g
     Sotieji riebalai 5.7 g
     Poli-nesotieji riebalai 3 g
     Omega-3 riebalai 0.2 g
     Omega-6 riebalai 2.2 g
     Mono-nesotieji riebalai 5 g
     Trans-riebalai 0.1 g
     Cholesterolis 154 mg
Druska 0.7 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 247.3 mcg
Vitaminas C 129.7 mg
Vitaminas D 1.1 mcg
Vitaminas E 2 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.2 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.4 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 9.4 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 128.1 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 1.5 mg
Vitaminas B6 1 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 mcg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 71.7 mcg
Vitaminas B12 1.7 mcg
Vitaminas K 5.3 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 3.9 mg
Kalcis 170 mg
Magnis 51.9 mg
Kalis 581.5 mg
Geležis 2.2 mg
Fosforas 393.9 mg
Selenas 31.6 mcg
Manganas 0.1 mg
Jodas 3.6 mcg
Varis 0.1 mg
Fluoras 0 mcg