Recepto > Peržiūra

Cukiniijos užkandėlė

Sukūrė narys: Julius.Ad


314 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Cukinija 100 x gramų, kartu su nevalgoma dalimi
Kvietiniai miltai 0.3 x puodelis 47g
Džiuvėsėliai 33 x gramų
Kiaušiniai 0.3 x vnt, didesnis (63g, su lukštais) 21g
Druska 0.2 x žiupsnelis 0.1g
Juodieji pipirai, malti 0.2 x žiupsnelis 0.1g

Paruošimas:

Cukinija nulupame ir supjaustome šiaudeliais. Tada ant šiaudelių beriame druską ir pipirus, gerai pamaišome.
Cukinijos lazdeles merkiame į išplaktą iki putų kiaušinių plakinį ir pavoliojame miltuose. Dar kartą merkiame į kiaušinių plakinį ir voliojame džiūvėsėliuose. Lazdeles kepame orkaitėje, kol gražiai apskrunda. Skanaus.




Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Kalorijos 313.8 kcal
Vanduo 102.5 ml
Baltymai 12.1 g
Angliavandeniai 62.1 g
     Skaidulos 4.9 g
     Cukrus, viso 0.9 g
     Cukrus, natūralus 0.5 g
Riebalai 2.9 g
     Sotieji riebalai 0.6 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.7 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 0.8 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 63.6 mg
Druska 0.3 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 56.1 μg
Vitaminas C 7.9 mg
Vitaminas D 0.6 μg
Vitaminas E 2.1 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.3 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.1 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 3.4 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 65.7 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 0.2 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 67.2 μg
Vitaminas B12 0.3 μg
Vitaminas K 0 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 1.9 mg
Kalcis 55 mg
Magnis 65.5 mg
Kalis 370.2 mg
Geležis 2.4 mg
Fosforas 207.3 mg
Selenas 5.1 μg
Manganas 0 mg
Jodas 5.8 μg
Varis 0 mg
Fluoras 0 μg