Recepto > Peržiūra

Cukiniijos užkandėlė Sukūrė narys: JuliusAdmin


626 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Cukinija 200 x gramų, kartu su nevalgoma dalimi
Kvietiniai miltai 0.7 x puodelis 93g
Džiuvėsėliai 67 x gramų
Kiaušiniai 0.7 x vnt, didesnis (63g, su lukštais) 42g
Druska 0.3 x žiupsnelis 0.1g
Juodieji pipirai, malti 0.3 x žiupsnelis 0.1g

Paruošimas:

Cukinija nulupame ir supjaustome šiaudeliais. Tada ant šiaudelių beriame druską ir pipirus, gerai pamaišome.
Cukinijos lazdeles merkiame į išplaktą iki putų kiaušinių plakinį ir pavoliojame miltuose. Dar kartą merkiame į kiaušinių plakinį ir voliojame džiūvėsėliuose. Lazdeles kepame orkaitėje, kol gražiai apskrunda. Skanaus.




Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 625.6 kcal
Vandens dalis 204.5 ml
Baltymai 24.1 g
Angliavandeniai 123.9 g
     Maistinės skaidulos 9.7 g
     Krakmolas 108.2 g
     Cukrus, viso 1.8 g
     Cukrus, natūralus -
Riebalai 5.8 g
     Sotieji riebalai 1.1 g
     Poli-nesotieji riebalai 1.4 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 1.6 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 126.7 mg
Druska 0.5 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 111.9 mcg
Vitaminas C 15.8 mg
Vitaminas D 1.2 mcg
Vitaminas E 4.2 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.7 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.2 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 6.8 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 131.1 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 0.4 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 mcg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 133.9 mcg
Vitaminas B12 0.6 mcg
Vitaminas K 0.1 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 3.7 mg
Kalcis 109.8 mg
Magnis 130.6 mg
Kalis 738.2 mg
Geležis 4.7 mg
Fosforas 413.4 mg
Selenas 10.1 mcg
Manganas 0 mg
Jodas 11.5 mcg
Varis 0 mg