Recepto > Peržiūra

Ryžiai su keptomis daržovėmis ir kiaušiniu Sukūrė narys: MantasJ



371 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Ryžiai rudieji, neparuošti 50 x gramų
Žirniai su luobelėmis, šaldyti 67 x gramų
Morkos 0.2 x vienkartinis puodelis, tarkuotų šiaudeliais 13g
Alyvuogių aliejus 0.3 x valgomasis šaukštas 4g
Prieskoniai, imbieras, maltas 0.3 x valgomasis šaukštas 1.7g
Kiaušiniai 0.7 x vnt, vidutinis (58g, su lukštais) 39g
Sojų padažas 0.7 x valgomasis šaukštas 12g
Sezamo sėklų aliejus 0.7 x valgomasis šaukštas 9g

Paruošimas:

1. Išverdam ryžius pagal instrukcijas.
2. Apkepam žirnius su luobelėm, kartu su smulkiai supjaustytais svogūnais bei tarkuotomis morkomis (prieš tai keptuvėje įkaitinę 1 šaukštą alyvuogių aliejaus).
3. Po 3-4 min kepimo įdedame imbierą, bei smulkintą česnaką. Pakepam viską apie minutę.
4. Suvedam gerai nusausintus išvirtus ryžius, pašildom apie 2 minutes. Po to keptuvės centre padarom vietos kiaušinių kepimui.
5. 1-2 minutes kepam įmuštus kiaušinius, po to juos gerai išmaišome su ryžiais.
6. Užpilame sojų padažą bei sezamo sėklų aliejų. Viską gerai išmaišome.



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 370.6 kcal
Vandens dalis 87.7 ml
Baltymai 10.2 g
Angliavandeniai 46.4 g
     Maistinės skaidulos 7.2 g
     Krakmolas 33.5 g
     Cukrus, viso 1.4 g
     Cukrus, natūralus 0.7 g
Riebalai 17.4 g
     Sotieji riebalai 3 g
     Poli-nesotieji riebalai 5.1 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 7.9 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 116.7 mg
Druska 1.4 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 204.9 mcg
Vitaminas C 7.7 mg
Vitaminas D 0.8 mcg
Vitaminas E 1 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.2 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 2 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 119.7 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.5 mg
Vitaminas B6 0.2 mg
Vitaminas B7 (biotinas) -
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 13.6 mcg
Vitaminas B12 0.3 mcg
Vitaminas K 0.9 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 1 mg
Kalcis 57.5 mg
Magnis 52.2 mg
Kalis 200.6 mg
Geležis 1.9 mg
Fosforas 156.7 mg
Selenas 8 mcg
Manganas 0.7 mg
Jodas 7 mcg
Varis 0 mg
Silicis 1.3 mg