Recepto > Peržiūra

Kuršėnų vyniotinis

Sukūrė narys: Julius.Ad


381 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Kiaušiniai 0.5 x vnt, vidutinis (58g, su lukštais) 29g
Kondensuotas pienas, su cukrumi 19 x gramų
Kreminė varškė 19 x gramų
Sviestas, 82,5% rieb. 19 x gramų
Kvietiniai miltai 0.5 x valgomasis šaukštas 13g
Cukrus 0.5 x valgomasis šaukštas 10g
Druska 0.1 x žiupsnelis 0.1g

Paruošimas:

Atskirti kiaušinių trynius ir baltymus. Trynius iki baltumo išsukti su cukrumi, dėti miltus, gerai išmaišyti. Kiaušinių baltymus su druska išplakti iki standžių putų. Atsargiai įmaišyti į tešlą.Tešlą skirstyti ant kepimo popieriumi padengtos skardos (32x35cm). Kepti iki 200 C įkaitintoje orkaitėje 12-15 min. Iškepusį biskvitą iš karto suvynioti ir atvėsinti. Iki purumo išplakti minkštą sviestą, plakant pilti kondensuotą pieną.
Dėti varškę, išmaišyti iki vientisos konsistencijos.Išvyniojus atvėsusį biskvitą, tepti varškės įdarą, suvynioti. Šaldyti apie 2 valandas.



Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Kalorijos 381.2 kcal
Vanduo 34.2 ml
Baltymai 7 g
Angliavandeniai 30.5 g
     Skaidulos 0.5 g
     Cukrus, viso 21.1 g
     Cukrus, natūralus 0 g
Riebalai 26.2 g
     Sotieji riebalai 14.6 g
     Poli-nesotieji riebalai 1.1 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0.2 g
     Mono-nesotieji riebalai 8 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 159.8 mg
Druska 0.3 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 269.8 μg
Vitaminas C 0.8 mg
Vitaminas D 1.2 μg
Vitaminas E 1.2 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.2 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 1.6 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 95.8 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.1 mg
Vitaminas B6 0.1 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 16.3 μg
Vitaminas B12 0.6 μg
Vitaminas K 0.4 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 0.8 mg
Kalcis 92.4 mg
Magnis 22.3 mg
Kalis 146.6 mg
Geležis 0.9 mg
Fosforas 142.7 mg
Selenas 7.4 μg
Manganas 0 mg
Jodas 7.8 μg
Varis 0 mg