Kuršėnų vyniotinis
Sukūrė narys: Julius.Ad
762 kcal /
Ingredientas | Kiekis | Viso |
---|---|---|
Kiaušiniai | 1 x vnt, vidutinis (58g, su lukštais) | 58g |
Kondensuotas pienas, su cukrumi | 38 x gramų | |
Kreminė varškė | 38 x gramų | |
Sviestas, 82,5% rieb. | 38 x gramų | |
Kvietiniai miltai | 1 x valgomasis šaukštas | 25g |
Cukrus | 1 x valgomasis šaukštas | 20g |
Druska | 0.3 x žiupsnelis | 0.1g |
Paruošimas:
Atskirti kiaušinių trynius ir baltymus. Trynius iki baltumo išsukti su cukrumi, dėti miltus, gerai išmaišyti. Kiaušinių baltymus su druska išplakti iki standžių putų. Atsargiai įmaišyti į tešlą.Tešlą skirstyti ant kepimo popieriumi padengtos skardos (32x35cm). Kepti iki 200 C įkaitintoje orkaitėje 12-15 min. Iškepusį biskvitą iš karto suvynioti ir atvėsinti. Iki purumo išplakti minkštą sviestą, plakant pilti kondensuotą pieną.
Dėti varškę, išmaišyti iki vientisos konsistencijos.Išvyniojus atvėsusį biskvitą, tepti varškės įdarą, suvynioti. Šaldyti apie 2 valandas.
Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą