Recepto > Peržiūra

Kuršėnų vyniotinis Sukūrė narys: Julius.Ad


762 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Kiaušiniai 1 x vnt, vidutinis (58g, su lukštais) 58g
Kondensuotas pienas, su cukrumi 38 x gramų
Kreminė varškė 38 x gramų
Sviestas, 82,5% rieb. 38 x gramų
Kvietiniai miltai 1 x valgomasis šaukštas 25g
Cukrus 1 x valgomasis šaukštas 20g
Druska 0.3 x žiupsnelis 0.1g

Paruošimas:

Atskirti kiaušinių trynius ir baltymus. Trynius iki baltumo išsukti su cukrumi, dėti miltus, gerai išmaišyti. Kiaušinių baltymus su druska išplakti iki standžių putų. Atsargiai įmaišyti į tešlą.Tešlą skirstyti ant kepimo popieriumi padengtos skardos (32x35cm). Kepti iki 200 C įkaitintoje orkaitėje 12-15 min. Iškepusį biskvitą iš karto suvynioti ir atvėsinti. Iki purumo išplakti minkštą sviestą, plakant pilti kondensuotą pieną.
Dėti varškę, išmaišyti iki vientisos konsistencijos.Išvyniojus atvėsusį biskvitą, tepti varškės įdarą, suvynioti. Šaldyti apie 2 valandas.



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 762.5 kcal
Vandens dalis 68.4 ml
Baltymai 14 g
Angliavandeniai 61 g
     Maistinės skaidulos 1.1 g
     Krakmolas 16.1 g
     Cukrus, viso 42.2 g
     Cukrus, natūralus 5.5 g
Riebalai 52.4 g
     Sotieji riebalai 29.2 g
     Poli-nesotieji riebalai 2.3 g
     Omega-3 riebalai 0.1 g
     Omega-6 riebalai 0.3 g
     Mono-nesotieji riebalai 16.1 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 319.7 mg
Druska 0.6 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 539.7 mcg
Vitaminas C 1.5 mg
Vitaminas D 2.4 mcg
Vitaminas E 2.3 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.2 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.4 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 3.1 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 191.5 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.2 mg
Vitaminas B6 0.1 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 mcg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 32.7 mcg
Vitaminas B12 1.3 mcg
Vitaminas K 0.8 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 1.6 mg
Kalcis 184.8 mg
Magnis 44.6 mg
Kalis 293.3 mg
Geležis 1.8 mg
Fosforas 285.5 mg
Selenas 14.8 mcg
Manganas 0 mg
Jodas 15.7 mcg
Varis 0 mg