Recepto > Peržiūra

Registruoti nariai taip pat mato Rekomenduojamas Paros Normas pagal šį receptą bei gali jį įtraukti į savo dienos žiniaraštį arba mitybos planą. Kurti paskyrą

Cukinijų apkepas su varškės įdaru

Sukūrė narys: Karolina_G

Žymėti kaip mėgstamą | Mėgsta narių: 2



408 kcal per  x

Viso porcijų viename patiekale: 2

Gaminimo laikas: 30 min.


Ingredientas Kiekis Viso
Liesas varškės sūris 0,5% rieb. 90 x gramų
Jogurtas Jums 2,8% rieb. 25 x gramų
Graikiniai riešutai 35 x gramų, tik valgomos dalies
Česnakai 2.5 x skiltelė, vidutinė 8g
Vyšniniai pomidoriukai 35 x gramų
Bazilikas, džiovintas 0.5 x arbatinis šaukštelis, maltų 0.7g
Druska 1 x žiupsnelis 0.4g
Juodieji pipirai, malti 0.5 x žiupsnelis 0.1g
Cukinija 125 x gramų, tik valgomos dalies

* Ingredientų kiekiai yra nurodyti atitinkamai pagal pasirinktą recepto svorio matą (pvz.: 1 x patiekalas, 1.5 x porcija ir pan.).


Paruošimas / gaminimas:

Visus ingredientus sumaišyti (prieš tai riešutus susmulkinus), cukiniją supjaustyti plonais lapeliais ir tiesti kaip lazanijai (1 lakštą cukinijos, 1 lakštą įdaro ir užbaigti įdaru), kepti orkaitėje įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūroje apie 15-20min, skanaus!



Energijos (kcal) proporcijos pagal makro-elementus:

Angl. 17% | Balt. 34% | Rieb. 49%


Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Elementas: Kiekis:
Kalorijos 407.6 kcal
Vanduo 237.1 ml
Baltymai 35.4 g
Angliavandeniai 18.1 g
     Maistinės skaidulos 4.2 g
     Cukrus, viso 7.2 g
     Cukrus, natūralus 2.3 g
Riebalai 22.6 g
     Sotieji riebalai 3.1 g
     Poli-nesotieji riebalai 14.4 g
     Omega-3 riebalai 0.7 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 3.4 g
     Cholesterolis 2.7 mg
Druska 0.5 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 54.3 μg
Vitaminas C 18 mg
Vitaminas D 0 μg
Vitaminas E 1.5 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.3 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.4 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 6.7 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 0.4 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 0.6 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 128.6 μg
Vitaminas B12 0.9 μg
Vitaminas K 12.1 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 3.6 mg
Kalcis 181.7 mg
Magnis 129.1 mg
Kalis 796 mg
Geležis 2.7 mg
Fosforas 458.1 mg
Selenas 4.9 μg
Manganas 0.1 mg
Jodas 6.2 μg
Varis 0 mg
Fluoras 0 μg



Atgal