Recepto > Peržiūra

Morkų ir bulvių byneliai Sukūrė narys: JuliusAdmin


768 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Bulvės 500 x gramų, tik valgomos dalies
Kiaušiniai 2 x vnt, vidutinis (58g, su lukštais) 116g
Morkos 2 x vnt, didesnė (72g, tik valgomos dalies) 144g
Svogūnai 1 x vnt, vidutinis 110g
Česnakai 2 x skiltelė, vidutinė 6g
Grietinė, 30% rieb. 2 x valgomasis šaukštas 50g
Juodieji pipirai, malti 1 x žiupsnelis 0.1g
Druska 1 x arbatinis šaukštelis 4g

Paruošimas:

Viską sutarkuoti , įmušti kiaušinius, įdėti šaukštą grietinės (galima ir daugiau pagal skonį), sudėti druską, pipirus ir kepti įkaitintame aliejuje.



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 768.2 kcal
Vandens dalis 711.1 ml
Baltymai 24.4 g
Angliavandeniai 117.7 g
     Maistinės skaidulos 15.3 g
     Krakmolas 84.6 g
     Cukrus, viso 15.8 g
     Cukrus, natūralus -
Riebalai 25.5 g
     Sotieji riebalai 11.4 g
     Poli-nesotieji riebalai 2.2 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 8.4 g
     Trans-riebalai 0.6 g
     Cholesterolis 403.4 mg
Druska 4.9 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 2677.5 mcg
Vitaminas C 91.6 mg
Vitaminas D 3.4 mcg
Vitaminas E 2.7 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.8 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.8 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 14.4 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 362.4 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 1.6 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 mcg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 272.4 mcg
Vitaminas B12 1.8 mcg
Vitaminas K 0.2 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 4 mg
Kalcis 279 mg
Magnis 206.5 mg
Kalis 3000.1 mg
Geležis 6.2 mg
Fosforas 609.5 mg
Selenas 22.3 mcg
Manganas 0 mg
Jodas 49.7 mcg
Varis 0 mg