Recepto > Peržiūra

Morkų ir obuolių salotos (su riešutais bei saulėgrąžomis) Sukūrė narys: MantasJ



225 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Obuoliai 0.5 x vnt, vidutinis, tik valgoma dalis 75g
Morkos 100 x gramų, tik valgomos dalies
Graikiniai riešutai 10 x gramų, tik valgomos dalies
Saulėgražų sėklos 10 x gramų, tik valgomos dalies
Alyvuogių aliejus 0.3 x valgomasis šaukštas 3g
Prieskoniai, kalendros sėklos 0.1 x arbatinis šaukštelis 0.2g
Joduota druska 0.5 x žiupsnelis 0.2g
Juodieji pipirai, malti 0.5 x žiupsnelis 0.1g

Paruošimas:

1. Sutarkuojame morkas ir supjaustome obuolius.
2. Riešutus sukapojame (susmulkiname) ir sumaišome su obuoliais bei morkomis. Taip pat sudedame saulėgrąžas bei kalendrą.
3. Pabarstome pipirais, druska. Užpilame aliejumi.



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 224.6 kcal
Vandens dalis 151.9 ml
Baltymai 5.4 g
Angliavandeniai 22.2 g
     Maistinės skaidulos 5.4 g
     Krakmolas 2.7 g
     Cukrus, viso 11.7 g
     Cukrus, natūralus 11.2 g
Riebalai 14.5 g
     Sotieji riebalai 1.7 g
     Poli-nesotieji riebalai 7.9 g
     Omega-3 riebalai 0.2 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 4 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 0 mg
Druska 0.5 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 1665.4 mcg
Vitaminas C 12.1 mg
Vitaminas D 0 mcg
Vitaminas E 5.4 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.3 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.1 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 2.7 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 0 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 0.5 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 mcg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 29.5 mcg
Vitaminas B12 0 mcg
Vitaminas K 0.1 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 1.5 mg
Kalcis 78 mg
Magnis 94.1 mg
Kalis 526.7 mg
Geležis 2 mg
Fosforas 155.6 mg
Selenas 1.4 mcg
Manganas 0 mg
Jodas 15.5 mcg
Varis 0 mg
Fluoras 0 mcg
Silicis 2.3 mg