Kalafiorų kąsneliai Sukūrė narys: MantasJ

250 kcal /
Ingredientas | Kiekis | Viso |
---|---|---|
Žiedinis kopūstas | 0.3 x galva, didelė | 210g |
Kvietiniai miltai | 0.2 x puodelis | 26g |
Pienas, 1% | 38 x gramų | |
Alyvuogių aliejus | 0.5 x valgomasis šaukštas | 6g |
Medus, natūralus | 0.3 x valgomasis šaukštelis | 2.5g |
Buffalo padažas | 19 x gramų | |
Juodieji pipirai, malti | 0.3 x gramų | |
Druska | 0.5 x gramų | |
Maltos saldžiosios paprikos | 0.3 x arbatinis šaukštelis | 0.6g |
Česnako milteliai | 0.5 x gramų |
Paruošimas:
1. Nurinkti kalafiorus nuo stiebo.
2. Į atskirą dubenį supilti miltus, prieskonius ir pieną, viską išmaišyti.
3. Sudėti kalafiorus, išmaišyti gautame padaže.
4. Sudėti ant kepimo skardos, padengtos kepimo popieriumi.
5. Kepti 230 laipsnių orkaitėje apie 20 min.
6. Į atskirą dubenį supilti buffalo padažą, aliejų ir medų, išmaišyti.
7. Iškeptus kalafiorus patepti buffalo padažu.
8. 230 C laipsnių orkaitėje pakepti dar apie 20 min.
9. Patiekti galima su mėgiamu padažu, pasigaminti kalafiorų tortilijas ar picas.