Recepto > Peržiūra

Omletas keptas orkaitėje su feta Sukūrė narys: Ernes_Ta


426 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Kiaušiniai 2 x vnt, vidutinis (58g, su lukštais) 116g
Grietinėlė, 35% rieb. 20 x gramų
Pievagrybiai (balti) 40 x gramų
Svogūnai, raudonieji 10 x gramų
Feta sūris "Favita", 45% rieb. 40 x gramų
Sūris "Parmezano", kietasis 10 x gramų
Kokosų aliejus 10 x gramų
Kalendros lapai, švieži 20 x gramų

Paruošimas:

Kiaušinį išplakti su grietinėle. Į skardą dėti kale lapus, pakepintus pievagrybius su svogūnu. Apibarstyti fetos sūriu, užpilti kiaušinio plakinį ir apibarstyti parmezano sūriu. Kepti orkaitėje 170C temp.



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 425.7 kcal
Vandens dalis 163.6 ml
Baltymai 19.7 g
Angliavandeniai 6 g
     Maistinės skaidulos 1.2 g
     Krakmolas 0 g
     Cukrus, viso 2.2 g
     Cukrus, natūralus 1.5 g
Riebalai 36.3 g
     Sotieji riebalai 20.9 g
     Poli-nesotieji riebalai 1.6 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0.2 g
     Mono-nesotieji riebalai 7.3 g
     Trans-riebalai 0.2 g
     Cholesterolis 379 mg
Druska 1.9 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 282.9 mcg
Vitaminas C 7.1 mg
Vitaminas D 3.5 mcg
Vitaminas E 2 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.5 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 4.3 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 373.5 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.8 mg
Vitaminas B6 0.2 mg
Vitaminas B7 (biotinas) -
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 61.7 mcg
Vitaminas B12 1.8 mcg
Vitaminas K 62.2 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 1.8 mg
Kalcis 197.9 mg
Magnis 45.2 mg
Kalis 387.7 mg
Geležis 2.3 mg
Fosforas 337 mg
Selenas 25.7 mcg
Manganas 0.1 mg
Jodas 17.4 mcg
Varis 0.2 mg