Recepto > Peržiūra

Salotos su šparaginėmis pupelėmis

Sukūrė narys: Julius.Ad


249 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Šparaginės pupelės 150 x gramų, tik valgomos dalies
Alyvuogių aliejus 0.5 x valgomasis šaukštas 6g
Druska 0.5 x arbatinis šaukštelis 2g
Juodieji pipirai, malti 50 x gramų
Vynas, raudonas 0.2 x taurė (120ml) 18g
Svogūnai 0.5 x vnt, mažas 35g
Salotų lapai 25 x gramų, tik valgomos dalies
Sojos padažas 1 x arbatinis šaukštelis 6g

Paruošimas:

Pupeles sudėti į verdantį vandenį ir pavirti 2 min.
Atvėsinti. Salotas suplėšyti ir sumaišyti su pupelėmis ir svogūno pusžiedžiais. Pasūdyti ir įberti pipirų.
Paskaninti užpilu iš aliejaus, sojos padažo, citrinų sulčių ir vyno.



Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Kalorijos 248.6 kcal
Vanduo 167.3 ml
Baltymai 9.7 g
Angliavandeniai 47.9 g
     Skaidulos 19.8 g
     Cukrus, viso 3.6 g
     Cukrus, natūralus 2.7 g
Riebalai 8.2 g
     Sotieji riebalai 1.7 g
     Poli-nesotieji riebalai 1.4 g
     Omega-3 riebalai 0.1 g
     Omega-6 riebalai 0.6 g
     Mono-nesotieji riebalai 4.6 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 0 mg
Druska 2.9 g
Alkoholis 1.8 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 121.1 μg
Vitaminas C 11.5 mg
Vitaminas D 0 μg
Vitaminas E 1.8 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.2 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 1.9 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 8 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.7 mg
Vitaminas B6 0.3 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 50.9 μg
Vitaminas B12 0 μg
Vitaminas K 81.9 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 1.4 mg
Kalcis 314.3 mg
Magnis 128.4 mg
Kalis 931.7 mg
Geležis 6.9 mg
Fosforas 150.3 mg
Selenas 3.9 μg
Manganas 6.4 mg
Jodas 5.2 μg
Varis 0.7 mg
Fluoras 17.1 μg
Silicis 2.7 mg