Recepto > Peržiūra

Salotos su šparaginėmis pupelėmis Sukūrė narys: Julius.Ad


497 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Šparaginės pupelės 300 x gramų, tik valgomos dalies
Alyvuogių aliejus 1 x valgomasis šaukštas 12g
Druska 1 x arbatinis šaukštelis 4g
Juodieji pipirai, malti 100 x gramų
Vynas, raudonas 0.3 x taurė (120ml) 36g
Svogūnai 1 x vnt, mažas 70g
Salotų lapai 50 x gramų, tik valgomos dalies
Sojų padažas 2 x arbatinis šaukštelis 12g

Paruošimas:

Pupeles sudėti į verdantį vandenį ir pavirti 2 min.
Atvėsinti. Salotas suplėšyti ir sumaišyti su pupelėmis ir svogūno pusžiedžiais. Pasūdyti ir įberti pipirų.
Paskaninti užpilu iš aliejaus, sojos padažo, citrinų sulčių ir vyno.



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 497.1 kcal
Vandens dalis 334.6 ml
Baltymai 19.3 g
Angliavandeniai 95.8 g
     Maistinės skaidulos 39.6 g
     Krakmolas 9.1 g
     Cukrus, viso 7.1 g
     Cukrus, natūralus -
Riebalai 16.5 g
     Sotieji riebalai 3.5 g
     Poli-nesotieji riebalai 2.8 g
     Omega-3 riebalai 0.2 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 9.2 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 0 mg
Druska 5.8 g
Alkoholis 3.6 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 242.3 mcg
Vitaminas C 22.9 mg
Vitaminas D 0 mcg
Vitaminas E 3.6 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.3 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.5 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 3.7 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 15.9 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 1.4 mg
Vitaminas B6 0.7 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 mcg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 101.7 mcg
Vitaminas B12 0 mcg
Vitaminas K 163.7 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 2.7 mg
Kalcis 628.5 mg
Magnis 256.7 mg
Kalis 1863.4 mg
Geležis 13.9 mg
Fosforas 300.7 mg
Selenas 7.7 mcg
Manganas 12.8 mg
Jodas 10.4 mcg
Varis 1.4 mg