Recepto > Peržiūra

Keptos batono riekelės Sukūrė narys: Julius.Ad



411 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Batonas 100 x gramų
Kiaušiniai 1 x vnt, vidutinis (58g, su lukštais) 58g
Cukrus 1 x valgomasis šaukštelis 10g
Medus, natūralus 1 x valgomasis šaukštelis 10g

Paruošimas:

Kiau­ši­nius su cuk­rumi išpla­kti. Pamer­kti batono rie­kes iš abiejų pusių ir dėti į kep­tuvę su aliejumi. Pake­pti, kol gra­žiai paskrus.





Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 410.7 kcal
Vandens dalis 65.9 ml
Baltymai 12.9 g
Angliavandeniai 70.3 g
     Maistinės skaidulos 2.2 g
     Krakmolas 44.4 g
     Cukrus, viso 20.2 g
     Cukrus, natūralus -
Riebalai 9.2 g
     Sotieji riebalai 2.5 g
     Poli-nesotieji riebalai 1.4 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai -
     Mono-nesotieji riebalai 3.6 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 187.2 mg
Druska 1 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 110.1 mcg
Vitaminas C 0.2 mg
Vitaminas D 2 mcg
Vitaminas E 3.4 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.2 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 3 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 181.2 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) -
Vitaminas B6 0.1 mg
Vitaminas B7 (biotinas) -
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 43.8 mcg
Vitaminas B12 0.8 mcg
Vitaminas K -
Elementas: Kiekis:
Cinkas 1.4 mg
Kalcis 49.2 mg
Magnis 33.6 mg
Kalis 154.5 mg
Geležis 2 mg
Fosforas 191 mg
Selenas 11.5 mcg
Manganas -
Jodas 9.8 mcg
Varis -