Recepto > Peržiūra

Cukinija su virta vištiena ir daržovėmis Sukūrė narys: Ernes_Ta


213 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Cukinija 125 x gramų, tik valgomos dalies
Kokosų aliejus 8 x gramų
Vištienos krūtinėlės, be odos 50 x gramų
Brokoliai 50 x gramų, tik valgomos dalies
Svogūnai, raudonieji 15 x gramų
Rauginti agurkai 23 x gramų
Sūris "Parmezano" 8 x gramų
Himalajų druska 0.5 x žiupsnelis 0.2g
Juodieji pipirai, malti 0.5 x žiupsnelis 0.1g

Paruošimas:

Perpjauname išilgai cukiniją, išimame minkštąją dalį. Dedame cukinijos žaliąją dalį į orkaitę (180C temp.) ir kepame kol ruošiame daržoves. Apverdame 2-3 min. brokolį.
Į keptuvę dedame kokosų aliejų, sudedame smulkintą cukinijos dalį, truputį apkepame ir į ją dedame smulkintus svogūnus, brokolį, vištieną, raugintus agurkus. Pabarstome druska ir pipirais. Viską apkepame. Iš orkaitės išimame cukiniją, sudedame apkeptą įdarą ir kepame 180C temp. orkaitėje apie 20-30min.



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 213.3 kcal
Vandens dalis 231 ml
Baltymai 18.3 g
Angliavandeniai 13.4 g
     Maistinės skaidulos 3.1 g
     Krakmolas 2.1 g
     Cukrus, viso 6.5 g
     Cukrus, natūralus 2.4 g
Riebalai 10.7 g
     Sotieji riebalai 8 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.5 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0.1 g
     Mono-nesotieji riebalai 1.2 g
     Trans-riebalai 0.1 g
     Cholesterolis 35.4 mg
Druska 0.9 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 145.7 mcg
Vitaminas C 54.3 mg
Vitaminas D 0 mcg
Vitaminas E 0.7 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.3 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.3 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 9.6 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 0.7 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 0.5 mg
Vitaminas B7 (biotinas) -
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 108.4 mcg
Vitaminas B12 0.4 mcg
Vitaminas K 10.7 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 1.5 mg
Kalcis 203.7 mg
Magnis 64.3 mg
Kalis 765.1 mg
Geležis 1.6 mg
Fosforas 243.8 mg
Selenas 6.4 mcg
Manganas 0 mg
Jodas 15.9 mcg
Varis 0 mg
Fluoras 0 mcg