Recepto > Peržiūra

Įdaryta bulvė Sukūrė narys: JuliusAdmin



334 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Grietinėlė, 10% rieb. 1 x valgomasis šaukštas 12g
Sviestas 82% rieb. 2.5 x gramų
Svogūnų laiškai 0.5 x gramų
Krapai 2.5 x gramų, tik valgomos dalies
Sūris "Gouda" 20 x gramų
Kiaušiniai 0.5 x vnt, didesnis (63g, su lukštais) 32g
Petražolės 0.5 x gramų
Bulvės 2 x vnt, didesnė 240g

Paruošimas:

Bulves gerai nuplauti po šaltu vandeniu ir išvirti. Palikti atvėsti. Atvėsus bulvėms, išskobiame truputį jų vidaus, įmušame kiaušinį, dedame visus kitus išvardintus ingridientus ir viską gerai išmaišome (galima naudoti blenderį). Perpjauname bulves išilgai ir įdarome pagaminta mase. Viršų papuošti galim petražolėmis.
Kepame orkaitėje 15 min, 150 laipsnių temperatūroje.



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 333.8 kcal
Vandens dalis 160.7 ml
Baltymai 12.9 g
Angliavandeniai 45.3 g
     Maistinės skaidulos 4 g
     Krakmolas 39.8 g
     Cukrus, viso 1.7 g
     Cukrus, natūralus 0.8 g
Riebalai 11.5 g
     Sotieji riebalai 6.2 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.7 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 3.5 g
     Trans-riebalai 0.1 g
     Cholesterolis 122.3 mg
Druska 0.6 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 98.7 mcg
Vitaminas C 11.9 mg
Vitaminas D 1 mcg
Vitaminas E 0.6 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.2 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 2.9 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 101.7 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.1 mg
Vitaminas B6 0.2 mg
Vitaminas B7 (biotinas) -
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 37.9 mcg
Vitaminas B12 0.8 mcg
Vitaminas K 8.7 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 1.8 mg
Kalcis 189.9 mg
Magnis 51.9 mg
Kalis 424.8 mg
Geležis 1.5 mg
Fosforas 259.7 mg
Selenas 8.3 mcg
Manganas 0 mg
Jodas 11.6 mcg
Varis 0 mg
Silicis 3.7 mg