Recepto > Peržiūra

Kepti varškėčiai Sukūrė narys: Julius.Ad


989 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Varškė, 9% rieb. 300 x gramų
Manų kruopos, neparuoštos 3 x valgomasis šaukštas 45g
Kvietiniai miltai 2 x valgomasis šaukštas 50g
Kiaušiniai 1 x vnt, vidutinis (58g, su lukštais) 58g
Grietinė, 30% rieb. 1 x valgomasis šaukštas 25g
Cukrus 1 x valgomasis šaukštelis 10g
Druska 0.5 x arbatinis šaukštelis 2g

Paruošimas:

Varškę išsukame su kiaušiniu, grietine, cukrumi ir druska. Sudedame manus ir paliekame 5 min. išbrinkti. Tada suberiame likusius miltus. Formuojame nedidelius blynukus, apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje.



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 988.6 kcal
Vandens dalis 270.5 ml
Baltymai 64.6 g
Angliavandeniai 90.9 g
     Maistinės skaidulos 3.2 g
     Krakmolas 64.3 g
     Cukrus, viso 19.7 g
     Cukrus, natūralus -
Riebalai 40.5 g
     Sotieji riebalai 22 g
     Poli-nesotieji riebalai 2.3 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai -
     Mono-nesotieji riebalai 13.1 g
     Trans-riebalai 0.3 g
     Cholesterolis 312.7 mg
Druska 2.5 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 374.3 mcg
Vitaminas C 0 mg
Vitaminas D 1.7 mcg
Vitaminas E 3 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.4 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 1.3 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 13.9 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 181.2 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 0.4 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 mcg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 54.8 mcg
Vitaminas B12 3.9 mcg
Vitaminas K 0 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 4.8 mg
Kalcis 334.8 mg
Magnis 82.7 mg
Kalis 525.3 mg
Geležis 3.4 mg
Fosforas 890.5 mg
Selenas 20.3 mcg
Manganas 0 mg
Jodas 28.8 mcg
Varis 0 mg