Recepto > Peržiūra

Cukinijų apkepas su morkomis ir mėsa Sukūrė narys: Poser


311 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Cukinija 143 x gramų, tik valgomos dalies
Morkos 50 x gramų, tik valgomos dalies
Svogūnai 29 x gramų
Sviestas, 82,5% rieb. 7 x gramų
Sūris Tilsiter 11 x gramų
Grūdėta varškė, 6% rieb. 29 x gramų
Kiaušiniai 22 x gramų, tik valgoma dalis
Kiaulienos kumpis 72 x gramų
Druska 1.4 x gramų
Juodieji pipirai, malti 0.1 x arbatinis šaukštelis 0.4g
Česnakų granulės 0.7 x gramų

Paruošimas:

Svogūnus ir dalį morkų pakepti svieste. Taip pat pakepti mėsą. Visas daržoves ir sūrį tarkuojam burokine tarka, viską sumaišome ir dedame į orkaitę (200C laipsnių, apie 45 - 60 min.).



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 310.7 kcal
Vandens dalis 252.2 ml
Baltymai 26.4 g
Angliavandeniai 14.5 g
     Maistinės skaidulos 3.8 g
     Krakmolas 2.5 g
     Cukrus, viso 5.7 g
     Cukrus, natūralus 4.9 g
Riebalai 17.6 g
     Sotieji riebalai 8.8 g
     Poli-nesotieji riebalai 1.2 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 4.7 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 151.6 mg
Druska 2.5 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 733.1 mcg
Vitaminas C 8.7 mg
Vitaminas D 0.7 mcg
Vitaminas E 0.9 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.2 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.3 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 3.8 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 136.6 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.5 mg
Vitaminas B6 0.3 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 mcg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 30.5 mcg
Vitaminas B12 0.4 mcg
Vitaminas K 0.7 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 1.8 mg
Kalcis 79.9 mg
Magnis 52.9 mg
Kalis 544.1 mg
Geležis 1.3 mg
Fosforas 271.2 mg
Selenas 26.9 mcg
Manganas 0.1 mg
Jodas 12 mcg
Varis 0.2 mg
Fluoras 0.1 mcg
Silicis 1.1 mg