Recepto > Peržiūra

Cukinijų ir pievagrybių uzkepėlė Sukūrė narys: VIbra


282 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Lydytas tepamas sūris "Dvaro" 25 x gramų
Cukinija 50 x gramų, tik valgomos dalies
Pievagrybiai (balti) 100 x gramų
Poras 25 x gramų, tik valgomos dalies
Sūris "Edam" 25 x gramų
Kokosų aliejus 0.8 x valgomasis šaukštas 10g

Paruošimas:

Pievagrybiai ir porai pakepinami keptuvėje su kokosų aliejumi, dedama druskos ir pipirų pagal skonį. Cukinija supjaustoma griežineliais. Į kepimo indą dedam vieną sluoksnį cukinijos, kita - kepintų pievagrybių, tepamo sūrelio, paskui vėl cukinija, pievagrybiai. Viršų pabarstome tarkuotu sūriu ir kepame orkaitėje 30min.



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 282 kcal
Vandens dalis 169.7 ml
Baltymai 13.5 g
Angliavandeniai 7.6 g
     Maistinės skaidulos 2.1 g
     Krakmolas 0.8 g
     Cukrus, viso 3.8 g
     Cukrus, natūralus 2.9 g
Riebalai 23.1 g
     Sotieji riebalai 16.3 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.5 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0.2 g
     Mono-nesotieji riebalai 2.7 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 22.3 mg
Druska 0.8 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 96.5 mcg
Vitaminas C 8.7 mg
Vitaminas D 0.3 mcg
Vitaminas E 0.3 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.4 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 2.6 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 20.3 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 1.6 mg
Vitaminas B6 0.1 mg
Vitaminas B7 (biotinas) -
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 39.3 mcg
Vitaminas B12 0.4 mcg
Vitaminas K 0.6 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 1.5 mg
Kalcis 215 mg
Magnis 28.8 mg
Kalis 435.2 mg
Geležis 0.8 mg
Fosforas 231.1 mg
Selenas 12.6 mcg
Manganas 0.1 mg
Jodas 1.5 mcg
Varis 0.2 mg