Recepto > Peržiūra

Mascarpones ir braškių desertas Sukūrė narys: Julius.Ad


335 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Cukraus pudra 1.5 x valgomasis šaukštas, nesijotų 12g
Grietinėlė, 10% rieb. 0.3 x puodelis 50g
Maskarponės sūris, 42% rieb. 50 x gramai
Braškės 0.5 x puodelis, puselių 76g

Paruošimas:

Grietinėlę reikia išplakti su cukraus pudra, tada sudėti mascarponę ir viską išmaišyti.
Tada dėti į stiklinę ir sluoksniuoti: braškės, kremas, braškės.



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 335 kcal
Vandens dalis 134.2 ml
Baltymai 4.5 g
Angliavandeniai 22.1 g
     Maistinės skaidulos 1.5 g
     Krakmolas 0.2 g
     Cukrus, viso 19.7 g
     Cukrus, natūralus 3.7 g
Riebalai 26.2 g
     Sotieji riebalai 17.6 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.7 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 6.2 g
     Trans-riebalai 0.3 g
     Cholesterolis 77.5 mg
Druska 0.1 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 37.8 mcg
Vitaminas C 44.7 mg
Vitaminas D 0.1 mcg
Vitaminas E 0.3 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.1 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 0.6 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 4.3 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.1 mg
Vitaminas B6 0.1 mg
Vitaminas B7 (biotinas) -
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 20.2 mcg
Vitaminas B12 0.2 mcg
Vitaminas K 1.7 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 0.9 mg
Kalcis 161.8 mg
Magnis 21.4 mg
Kalis 255.5 mg
Geležis 0.4 mg
Fosforas 102.7 mg
Selenas 0.9 mcg
Manganas 0.3 mg
Jodas 4.5 mcg
Varis 0 mg
Fluoras 3.3 mcg