Recepto > Peržiūra

Vaisių kokteilis su avižiniais dribsniais

Sukūrė narys: Julius.Ad


373 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Avižiniai dribsniai 1 x valgomasis šaukštelis 8g
Bananai 1 x vnt, vidutinis (105g, nulupto svoris) 105g
Persikai 200 x gramų, tik valgomos dalies
Melionai 50 x gramų, tik valgomos dalies
Pienas, 3.2% rieb. 1 x vienkartinis puodelis 190g
Medus, natūralus 0.5 x valgomasis šaukštelis 5g

Paruošimas:

Visus vaisius nuplaukite ir nulupkite. Persikus perpjaukite ir išimkite kauliukus. Visus vaisius susmulkinkite ir sutrinkite. Pieną pašildykite iki kambario temperatūros. Į pieną įdėkite šaukštą medaus ir išmaišykite. Į gautą vaisių tyrę supilkite pieną su medumi, suberkite smulkintus avižinius dribsnius. Gautą kokteilį gerai išmaišykite.



Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Kalorijos 373.2 kcal
Vanduo 464.3 ml
Baltymai 10.6 g
Angliavandeniai 70.9 g
     Skaidulos 8 g
     Cukrus, viso 45.7 g
     Cukrus, natūralus 36.5 g
Riebalai 7.4 g
     Sotieji riebalai 3.9 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.6 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 2.3 g
     Trans-riebalai -
     Cholesterolis 24.7 mg
Druska 0.3 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 288.8 μg
Vitaminas C 32.1 mg
Vitaminas D 0.2 μg
Vitaminas E 2.8 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.2 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.5 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 4.7 mg
Vitaminas B4 (cholinas) -
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) -
Vitaminas B6 0.9 mg
Vitaminas B7 (biotinas) -
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 72.7 μg
Vitaminas B12 0.8 μg
Vitaminas K -
Elementas: Kiekis:
Cinkas 1.5 mg
Kalcis 283.9 mg
Magnis 97.7 mg
Kalis 1276.2 mg
Geležis 2.8 mg
Fosforas 286.2 mg
Selenas 6.2 μg
Manganas -
Jodas 33.2 μg
Varis -
Silicis 5.7 mg