Recepto > Peržiūra

Vaisių kokteilis su avižiniais dribsniais Sukūrė narys: JuliusAdmin


746 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Avižiniai dribsniai 2 x valgomasis šaukštelis 16g
Bananai 2 x vnt, vidutinis (105g, nulupto svoris) 210g
Persikai 400 x gramų, tik valgomos dalies
Melionai 100 x gramų, tik valgomos dalies
Pienas, 3,2% 2 x vienkartinis puodelis 380g
Medus, natūralus 1 x valgomasis šaukštelis 10g

Paruošimas:

Visus vaisius nuplaukite ir nulupkite. Persikus perpjaukite ir išimkite kauliukus. Visus vaisius susmulkinkite ir sutrinkite. Pieną pašildykite iki kambario temperatūros. Į pieną įdėkite šaukštą medaus ir išmaišykite. Į gautą vaisių tyrę supilkite pieną su medumi, suberkite smulkintus avižinius dribsnius. Gautą kokteilį gerai išmaišykite.



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 746.3 kcal
Vandens dalis 928.6 ml
Baltymai 21.2 g
Angliavandeniai 141.8 g
     Maistinės skaidulos 16.1 g
     Krakmolas 15.7 g
     Cukrus, viso 91.5 g
     Cukrus, natūralus -
Riebalai 14.8 g
     Sotieji riebalai 7.8 g
     Poli-nesotieji riebalai 1.2 g
     Omega-3 riebalai 0.1 g
     Omega-6 riebalai 0.1 g
     Mono-nesotieji riebalai 4.6 g
     Trans-riebalai -
     Cholesterolis 49.4 mg
Druska 0.6 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 577.5 mcg
Vitaminas C 64.2 mg
Vitaminas D 0.3 mcg
Vitaminas E 5.7 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.5 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 1 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 9.5 mg
Vitaminas B4 (cholinas) -
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) -
Vitaminas B6 1.8 mg
Vitaminas B7 (biotinas) -
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 145.3 mcg
Vitaminas B12 1.8 mcg
Vitaminas K -
Elementas: Kiekis:
Cinkas 3 mg
Kalcis 567.8 mg
Magnis 195.4 mg
Kalis 2552.4 mg
Geležis 5.5 mg
Fosforas 572.5 mg
Selenas 12.4 mcg
Manganas -
Jodas 66.4 mcg
Varis -