Recepto > Peržiūra

Jautienos kulninės troškinys su daržovėmis Sukūrė narys: Monik4



313 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Jautienos kulninė 125 x gramų
Vištienos sultinys su krapais ir petražolėmis "Maggi" 3 x gramų
Morkos 0.3 x vnt, didesnė (72g, tik valgomos dalies) 18g
Raudonosios paprikos 0.3 x vnt, vidutin. 30g
Bulvės 0.8 x vnt, vidutinė 68g
Juodieji pipirai, malti 0.3 x arbatinis šaukštelis, maltų 0.6g
Druska 1.5 x žiupsnelis 0.6g
Konservuoti, smulkinti pomidorai "Mutti" 100 x gramų
Raudonėlis, džiovintas 0.3 x arbatinis šaukštelis, maltų 0.5g
Prieskoniai, čili milteliai 0.3 x valgomasis šaukštas 2g
Svogūnai 0.3 x vnt, vidutinis 28g
Rapsų aliejus 0.3 x valgomasis šaukštas 3g

Paruošimas:

Supjaustyti daržoves bei mėsą (kaulo neišmesti). Sumesti mėsą (išskyrus kaulą) ir daržoves (išskyrus) bulves į įkaitintą keptuvę, šliūkštelėti rapsų aliejaus. šiek tiek pakepti ingredientus, iki mėsa įgaus rusvą atspalvį, o daržovės šiek tiek suminkštės. Tuo tarpu pasiruošti sultinį iš Maggi vištienos kubelio atskirame inde. Daržovėms ir mėsai baigus kepti, pilame sultinį, apie 1 l.-1.5 l., dedame konservuotus pomidorus, įmestame mėsos kaulą. Mišinį užverdame, sumažiname ugnį, kad lengvai kunkuliuotų ir troškiname minimum 1.5 val. Baigus troškinti, išjungiame ugnį ir įdedame prieskonių: druskos, pipirų, raudonėlių, čili miltelių, kitų prieskonių - pagal skonį. Puikiai dera lauro lapas, svogūnų laiškai, kalendra, chmeli suneli prieskonių mišinys, petražolės, česnakų granulės.



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 313.5 kcal
Vandens dalis 213.7 ml
Baltymai 32.2 g
Angliavandeniai 24.7 g
     Maistinės skaidulos 4 g
     Krakmolas 11.3 g
     Cukrus, viso 6.9 g
     Cukrus, natūralus 3.7 g
Riebalai 9.9 g
     Sotieji riebalai 3 g
     Poli-nesotieji riebalai 1.2 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 1.8 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 0 mg
Druska 1.3 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 164.5 mcg
Vitaminas C 7.6 mg
Vitaminas D 0 mcg
Vitaminas E 1.1 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.1 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 0.7 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 2.8 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.1 mg
Vitaminas B6 0.1 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 mcg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 3 mcg
Vitaminas B12 0 mcg
Vitaminas K 3.9 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 0.3 mg
Kalcis 28.1 mg
Magnis 17 mg
Kalis 228.1 mg
Geležis 0.5 mg
Fosforas 34.8 mg
Selenas 0.7 mcg
Manganas 0.1 mg
Jodas 3.9 mcg
Varis 0 mg
Fluoras 0.2 mcg
Silicis 1.4 mg