Recepto > Peržiūra

Batonas įdarytas kumpiu, kiaušiniu ir sūriu Sukūrė narys: JuliusAdmin


909 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Batonas 0.3 x kepalas, vidutinis 117g
Daktariška dešra 100 x gramų
Sūris "Gouda" 67 x gramų
Kiaušiniai 0.7 x vnt, vidutinis (58g, su lukštais) 39g
Neriebus majonezas 1 x valgomasis šaukštas 20g
Česnakai 0.3 x skiltelė, vidutinė 1g

Paruošimas:

Česnaką susmulkiname arba sutriname ir sumaišome su majonezu.
Batoną pjaustome riekelėmis, neįpjaudami iki galo.
Nedidelį kiekį padažo tepame visas vienos pusės riekeles.
Barstome fermentinio sūrio ir virtų - tarkuotų kiaušinių masę, dedame pjaustytą dešrą.
Kepti orkaitėje, 200 laipsnių temperatūroje 10 - 15 minučių.




Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 909.4 kcal
Vandens dalis 157.3 ml
Baltymai 39.7 g
Angliavandeniai 64.9 g
     Maistinės skaidulos 2.6 g
     Krakmolas 51.5 g
     Cukrus, viso 5.7 g
     Cukrus, natūralus 0 g
Riebalai 55 g
     Sotieji riebalai 22.2 g
     Poli-nesotieji riebalai 7.4 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 20.3 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 311.5 mg
Druska 4.3 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 215.4 mcg
Vitaminas C 1 mg
Vitaminas D 2.2 mcg
Vitaminas E 4.4 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.3 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.5 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 5.9 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 88.7 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.2 mg
Vitaminas B6 0.3 mg
Vitaminas B7 (biotinas) -
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 50.7 mcg
Vitaminas B12 2.3 mcg
Vitaminas K 1.5 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 5.7 mg
Kalcis 546.2 mg
Magnis 63.8 mg
Kalis 431.2 mg
Geležis 3.7 mg
Fosforas 624.5 mg
Selenas 21.9 mcg
Manganas 0 mg
Jodas 19.6 mcg
Varis 0 mg
Silicis 2 mg