Recepto > Peržiūra

Batonas įdarytas kumpiu, kiaušiniu ir sūriu

Sukūrė narys: Rimvydas


341 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Batonas 0.1 x kepalas, vidutinis 44g
Daktariška dešra 38 x gramų
Sūris "Gouda" 25 x gramų
Kiaušiniai 0.3 x vnt, vidutinis (58g, su lukštais) 15g
Neriebus majonezas 0.4 x valgomasis šaukštas 8g
Česnakai 0.1 x skiltelė, vidutinė 0.4g

Paruošimas:

Česnaką susmulkiname arba sutriname ir sumaišome su majonezu.
Batoną pjaustome riekelėmis, neįpjaudami iki galo.
Nedidelį kiekį padažo tepame visas vienos pusės riekeles.
Barstome fermentinio sūrio ir virtų - tarkuotų kiaušinių masę, dedame pjaustytą dešrą.
Kepti orkaitėje, 200 laipsnių temperatūroje 10 - 15 minučių.




Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Kalorijos 341.4 kcal
Vanduo 59.1 ml
Baltymai 14.9 g
Angliavandeniai 24.4 g
     Skaidulos 1 g
     Cukrus, viso 2.2 g
     Cukrus, natūralus 0 g
Riebalai 20.7 g
     Sotieji riebalai 8.3 g
     Poli-nesotieji riebalai 2.8 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 7.6 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 116.9 mg
Druska 1.6 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 80.9 μg
Vitaminas C 0.4 mg
Vitaminas D 0.8 μg
Vitaminas E 1.7 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.2 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 2.2 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 33.3 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.1 mg
Vitaminas B6 0.1 mg
Vitaminas B7 (biotinas) -
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 19 μg
Vitaminas B12 0.9 μg
Vitaminas K 0.6 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 2.1 mg
Kalcis 205 mg
Magnis 24 mg
Kalis 161.9 mg
Geležis 1.4 mg
Fosforas 234.4 mg
Selenas 8.2 μg
Manganas 0 mg
Jodas 7.4 μg
Varis 0 mg
Silicis 0.7 mg