Recepto > Peržiūra

Užtepėlė su avokadu Sukūrė narys: Julius.Ad



1008 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Marinuotos alyvuogės, žaliosios 10 x alyvuogė 27g
Avokadas 1 x vnt, vidutinis, tik valgoma dalis 130g
Duona "Rugelis" 10 x riekė 200g
Neriebus majonezas 0.5 x valgomasis šaukštas 10g
Citrinų sultys, šviežios 1 x kiekis iš skiltelės 6g
Fermentinis sūris 60 x gramų

Paruošimas:

Labai smulkiai supjaustykite alyvuoges, tarkuokite sūrį, sutrinkite avokadą grūstuve, įlašinkite keletą lašų citrinos sulčių, sudėkite alyvuoges ir viską išmaišykite.
Valgyti šviežią tik pagaminus su skrudinta duona.




Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 1008.1 kcal
Vandens dalis 217.9 ml
Baltymai 30.9 g
Angliavandeniai 116.3 g
     Maistinės skaidulos 25.2 g
     Krakmolas 79.8 g
     Cukrus, viso 4.7 g
     Cukrus, natūralus 0.5 g
Riebalai 57.6 g
     Sotieji riebalai 15.5 g
     Poli-nesotieji riebalai 7 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 30.8 g
     Trans-riebalai 0.5 g
     Cholesterolis 64 mg
Druska 4.9 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 207 mcg
Vitaminas C 20.7 mg
Vitaminas D 0.6 mcg
Vitaminas E 7.8 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.5 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.7 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 8.5 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 19.7 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 1.7 mg
Vitaminas B6 0.8 mg
Vitaminas B7 (biotinas) -
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 108.9 mcg
Vitaminas B12 0.7 mcg
Vitaminas K 25.1 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 7.7 mg
Kalcis 570.8 mg
Magnis 237.2 mg
Kalis 1420.2 mg
Geležis 8.1 mg
Fosforas 805.6 mg
Selenas 5.9 mcg
Manganas 0.2 mg
Jodas 32.5 mcg
Varis 0.3 mg
Fluoras 7.8 mcg
Silicis 4.5 mg