Recepto > Peržiūra

Avižinė košė su čija sėklomis ir goji uogomis Sukūrė narys: MantasJ


415 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Avižiniai dribsniai 60 x gramų
Vanduo 60 x ml
Pienas, 1% 60 x gramų
Čija sėklos 5 x gramų
Goji uogos, džiovintos 5 x valgomasis šaukštas 28g
Medus, natūralus 1.5 x valgomasis šaukštelis 15g

Paruošimas:

1. Užviriname pieną su vandeniu.
2. Sudedame avižinę košę, čija sėklas bei goji uogas.
3. Verdame apie 3-5 min.
3. Išjungiame ugnį ir uždengiame puodą. Leidžiame kelias minutes košei "nusistovėti";
5. Pagardiname medumi ir patiekiame.
Skanaus!



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 415.4 kcal
Vandens dalis 106.1 ml
Baltymai 15.2 g
Angliavandeniai 79.3 g
     Maistinės skaidulos 10.8 g
     Krakmolas 36.2 g
     Cukrus, viso 27.6 g
     Cukrus, natūralus 11.2 g
Riebalai 6.3 g
     Sotieji riebalai 1.3 g
     Poli-nesotieji riebalai 3 g
     Omega-3 riebalai 0.9 g
     Omega-6 riebalai 0.3 g
     Mono-nesotieji riebalai 1.8 g
     Trans-riebalai 0.1 g
     Cholesterolis 3 mg
Druska 0.2 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 9.1 mcg
Vitaminas C 7.3 mg
Vitaminas D 0.9 mcg
Vitaminas E 0.9 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.2 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.2 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 2.1 mg
Vitaminas B4 (cholinas) -
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) -
Vitaminas B6 0.2 mg
Vitaminas B7 (biotinas) -
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 11.5 mcg
Vitaminas B12 0.1 mcg
Vitaminas K -
Elementas: Kiekis:
Cinkas 3.2 mg
Kalcis 158.6 mg
Magnis 72.4 mg
Kalis 229.2 mg
Geležis 3.3 mg
Fosforas 251.9 mg
Selenas 3.8 mcg
Manganas 0.1 mg
Jodas 10.4 mcg
Varis 0 mg
Silicis 0.9 mg