Recepto > Peržiūra

Lešių užtepėlė Sukūrė narys: [email protected]


102 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Lešiai, virti su druska 65 x gramų
Tahini (sezamų pasta) 3.8 x gramų
Česnakai 0.3 x skiltelė, vidutinė 0.8g
Citrinų sultys, šviežios 0.3 x valgomasis šaukštas 3.8g
Prieskoniai, kmyninio kumino sėklos 0.4 x gramų
Himalajų druska 0.3 x žiupsnelis 0.1g
Pomidorų pasta 2.5 x gramų

Paruošimas:

Jeigu lešiai konservuoti - nupilame skystį. Sudedame visus ingredientus į smulkintuvą ir sutriname iki vientisos masės. Pagardiname patinkančiais prieskoniais.



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 102.2 kcal
Vandens dalis 51.1 ml
Baltymai 6.7 g
Angliavandeniai 14.7 g
     Maistinės skaidulos 5.4 g
     Krakmolas 0.1 g
     Cukrus, viso 1.6 g
     Cukrus, natūralus 0 g
Riebalai 2.3 g
     Sotieji riebalai 0.3 g
     Poli-nesotieji riebalai 1 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 0.8 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 0 mg
Druska 0.5 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 14.8 mcg
Vitaminas C 4.2 mg
Vitaminas D 0 mcg
Vitaminas E 0.1 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.2 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.1 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 1 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 21.5 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.4 mg
Vitaminas B6 0.1 mg
Vitaminas B7 (biotinas) -
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 123.6 mcg
Vitaminas B12 0 mcg
Vitaminas K 1.1 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 1.1 mg
Kalcis 22.8 mg
Magnis 30.2 mg
Kalis 292.8 mg
Geležis 2.6 mg
Fosforas 151.6 mg
Selenas 3.3 mcg
Manganas 0.3 mg
Jodas 0.2 mcg
Varis 0.2 mg