Recepto > Peržiūra

Druskoje keptas viščiukas broileris Sukūrė narys: Monik4


370 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Majonezas "Hellmann's Original" 3.3 x gramų
Vištienos prieskoniai "Santa Maria" 1 x gramų
Viščiukai 301 x gramų, kartu su nevalgoma dalimi

Paruošimas:

Įkaitinti orkaitę iki 200 C. Viščiuką patepti majonezu, įtrinti vištienos prieskoniais. Kepimo inde paberti 1kg nejuoduotos akmens druskos ir paguldyti viščiuką ant druskos. Orkaitei įkaitus kepti apie 1 val. Neišgyvenkite, kad višta guli vien tik ant druskos ir todėl bus persūdyta. Gaminant orkaitėje susidarys „druskos vonia“, dėl kurios mėsa idealiai prisigers druskos. Dėl druskos minkšta, išdžiūvusi odelė taps labai traškia, o papildoma drėgmė liks viduje.
Pageidaujant galima pridėti rozmarinų, česnako, žaliųjų citrinų ar kitų norimų skonių.



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 369.9 kcal
Vandens dalis 126.5 ml
Baltymai 41.5 g
Angliavandeniai 0.9 g
     Maistinės skaidulos 0 g
     Krakmolas 0 g
     Cukrus, viso 0.1 g
     Cukrus, natūralus 0 g
Riebalai 22.3 g
     Sotieji riebalai 5.8 g
     Poli-nesotieji riebalai 4.2 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai -
     Mono-nesotieji riebalai 8.4 g
     Trans-riebalai 1.3 g
     Cholesterolis 172.9 mg
Druska 0.6 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 25.6 mcg
Vitaminas C 0.7 mg
Vitaminas D 2.4 mcg
Vitaminas E 0.3 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.2 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 14.3 mg
Vitaminas B4 (cholinas) -
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) -
Vitaminas B6 0.5 mg
Vitaminas B7 (biotinas) -
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 5.8 mcg
Vitaminas B12 0 mcg
Vitaminas K -
Elementas: Kiekis:
Cinkas 2.2 mg
Kalcis 17.1 mg
Magnis 33.6 mg
Kalis 455.7 mg
Geležis 1.7 mg
Fosforas 299.3 mg
Selenas 20.3 mcg
Manganas -
Jodas 2 mcg
Varis -