Recepto > Peržiūra

Trinta špinatų sriuba Sukūrė narys: JuliusAdmin



681 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Vištienos sultinys 1000 x gramų
Špinatai 700 x gramų, kartu su nevalgoma dalimi
Kiaušiniai 1 x vnt, vidutinis (58g, su lukštais) 58g
Grietinė, 30% rieb. 1 x valgomasis šaukštas 25g
Miltai kvietiniai, aukčiausios rūšies 1 x valgomasis šaukštas 25g
Sviestas, 82,5% rieb. 2 x valgomasis šaukštas 40g
Česnakai 1 x skiltelė, vidutinė 3g
Druska 1 x arbatinis šaukštelis 4g

Paruošimas:

Špinatai nuplikomi verdančiu vandeniu, nusunkiami, ištrinami pro sietelį, pakepinami svieste ir užpilami sultiniu. Užvirinama. Supilama grietinė, sumaišyta su riebaluose pakepintais miltais, dar kiek pavirinama, pagardinama česnaku, pasūdoma. Tiekiama su kietai virtu kiaušiniu.



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 681.1 kcal
Vandens dalis 1450.2 ml
Baltymai 24.6 g
Angliavandeniai 39.5 g
     Maistinės skaidulos 10.1 g
     Krakmolas 18.3 g
     Cukrus, viso 3.8 g
     Cukrus, natūralus -
Riebalai 50.8 g
     Sotieji riebalai 28.5 g
     Poli-nesotieji riebalai 2.6 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai -
     Mono-nesotieji riebalai 15.8 g
     Trans-riebalai 0.3 g
     Cholesterolis 302 mg
Druska 12.7 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 3303.5 mcg
Vitaminas C 144.4 mg
Vitaminas D 1.5 mcg
Vitaminas E 13.7 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.4 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 1.1 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 8.5 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 117.8 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 1 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 mcg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 352.1 mcg
Vitaminas B12 0.5 mcg
Vitaminas K 0 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 3.5 mg
Kalcis 496.9 mg
Magnis 279.9 mg
Kalis 2456.5 mg
Geležis 14.1 mg
Fosforas 251.1 mg
Selenas 15.1 mcg
Manganas 0 mg
Jodas 27.3 mcg
Varis 0 mg