Recepto > Peržiūra

Braškių sriuba Sukūrė narys: JuliusAdmin



203 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Imbiero šaknis, šviežia 2.5 x griežinėliai 6g
Vynas, baltas, sausas 150 x ml.
Medus, natūralus 0.5 x valgomasis šaukštelis 5g
Mėta, šviežia 1 x lapai 0.2g
Braškės 250 x gramų

Paruošimas:

Nuplauti uogas, perpjauti ir sudėti į indą, galima ir sutrinti. Į puodą pilti vyno, dėti medaus, sudėti tarkuotą imbierą. Kaitinti ant silpnos ugnies, kai pradės virti. Sudėti mėtas ir atvėsinti sriubą. Skystį reikia perkošti ,supilti ant braškių ir išmaišyti.





Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 202.7 kcal
Vandens dalis 368 ml
Baltymai 1.9 g
Angliavandeniai 25.2 g
     Maistinės skaidulos 5.1 g
     Krakmolas 0.2 g
     Cukrus, viso 17 g
     Cukrus, natūralus 16.1 g
Riebalai 0.8 g
     Sotieji riebalai 0 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.4 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 0.1 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 0 mg
Druska 0 g
Alkoholis 13.7 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 2.9 mcg
Vitaminas C 147.4 mg
Vitaminas D 0 mcg
Vitaminas E 0.7 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.1 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 1.2 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 15.8 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.3 mg
Vitaminas B6 0.2 mg
Vitaminas B7 (biotinas) -
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 60.8 mcg
Vitaminas B12 0 mcg
Vitaminas K 5.5 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 0.4 mg
Kalcis 54.9 mg
Magnis 47.4 mg
Kalis 500.1 mg
Geležis 1.9 mg
Fosforas 71.6 mg
Selenas 1 mcg
Manganas 1 mg
Jodas 0.1 mcg
Varis 0.1 mg
Fluoras 11 mcg