Recepto > Peržiūra

Salotos su avokadu ir riešutais Sukūrė narys: Vilma_Kryžiokienė


207 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Avokadas 40 x gramų, tik valgomos dalies
Poras 3.3 x gramų, tik valgomos dalies
Salotų lapai 10 x gramų, kartu su nevalgoma dalimi
Salotos "Iceberg" 33 x gramų
Raudonosios paprikos 20 x gramų
Agurotis 20 x gramų
Pomidorai 40 x gramų
Alyvuogių aliejus 1 x arbatinis šaukštelis 3g
Graikiniai riešutai 10 x gramų, tik valgomos dalies

Paruošimas:

Riešutus paskrudinti. Viską supjaustyti, berti mėgstamus prieskonius ir sumaišyti su aliejumi. Ant viršaus berti riešutus.



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 207.5 kcal
Vandens dalis 143.4 ml
Baltymai 3.8 g
Angliavandeniai 9.4 g
     Maistinės skaidulos 3.7 g
     Krakmolas 0.2 g
     Cukrus, viso 3.7 g
     Cukrus, natūralus 3.3 g
Riebalai 18.7 g
     Sotieji riebalai 2.5 g
     Poli-nesotieji riebalai 5.3 g
     Omega-3 riebalai 0.2 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 9.7 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 0 mg
Druska 0 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 82.5 mcg
Vitaminas C 40.3 mg
Vitaminas D 0 mcg
Vitaminas E 1.9 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.1 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 2.1 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 12.5 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.7 mg
Vitaminas B6 0.4 mg
Vitaminas B7 (biotinas) -
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 53.8 mcg
Vitaminas B12 0 mcg
Vitaminas K 19.9 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 1 mg
Kalcis 37.4 mg
Magnis 50 mg
Kalis 528.2 mg
Geležis 1.1 mg
Fosforas 84.9 mg
Selenas 0.8 mcg
Manganas 0.2 mg
Jodas 1.4 mcg
Varis 0.1 mg
Fluoras 3.3 mcg