Recepto > Peržiūra

Trinta bulvių sriuba Sukūrė narys: Julius.Ad



464 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Bulvės 4 x vnt, didesnė 480g
Morkos 1 x vnt, didesnė (72g, tik valgomos dalies) 72g
Svogūnai 1 x vnt, didelis 150g
Salierų šaknys (gumbai) 0.2 x gramų, kartu su nevalgoma dalimi
Druska 1 x žiupsnelis 0.4g
Juodieji pipirai, malti 1 x žiupsnelis 0.1g

Paruošimas:

Bulves, morkas, salierą, svogūną supjaustyti ir virti, kol bulvės suminkštės. Išvirus viską sutrinti trintuvu, pagardinti druska ir pipirais.
Patiekti galima su skrebučiais.




Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 463.9 kcal
Vandens dalis 572.4 ml
Baltymai 12.4 g
Angliavandeniai 107.5 g
     Maistinės skaidulos 13.8 g
     Krakmolas 80.1 g
     Cukrus, viso 12.5 g
     Cukrus, natūralus -
Riebalai 1.1 g
     Sotieji riebalai 0.2 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.6 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 0.1 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 0 mg
Druska 0.8 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 1218.8 mcg
Vitaminas C 86 mg
Vitaminas D 0 mcg
Vitaminas E 0.9 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.6 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.4 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 10.7 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 0 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 1.3 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 mcg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 229.1 mcg
Vitaminas B12 0 mcg
Vitaminas K 0.2 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 2.5 mg
Kalcis 153.1 mg
Magnis 154.1 mg
Kalis 2605.6 mg
Geležis 4.2 mg
Fosforas 336.3 mg
Selenas 1.7 mcg
Manganas 0 mg
Jodas 25.4 mcg
Varis 0 mg