Recepto > Peržiūra

Pieniška daržovių sriuba Sukūrė narys: Julius.Ad


530 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Pienas, 3,2% 0.5 x litras 514g
Vanduo 0.3 x litras 250ml
Morkos 0.5 x vnt, vidutinė (61g, tik valgomos dalies) 31g
Bulvės 1 x vnt, vidutinė 90g
Žirneliai, švieži 75 x gramų, tik valgomos dalies
Gūžiniai kopūstai (baltieji) 0.1 x vnt, branduolys 35g
Druska 0.5 x arbatinis šaukštelis 2g
Sviestas, 82,5% rieb. 0.5 x valgomasis šaukštas 10g

Paruošimas:

Į pasūdytą verdantį vandenį sudedame kubeliais supjaustytą morką, žirnelius ir susmulkintą kopūstą.
Po 5 min. sudedame kubeliais supjaustytas bulves.
Verdame, kol daržovės suminkštėja.
Tada supilame pieną. Kai pieno puta pradeda kilti, puodą nukeliame nuo ugnies ir įdedame sviesto.



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 530.5 kcal
Vandens dalis 892.7 ml
Baltymai 24.5 g
Angliavandeniai 58.5 g
     Maistinės skaidulos 8.6 g
     Krakmolas 18 g
     Cukrus, viso 30.8 g
     Cukrus, natūralus -
Riebalai 25.2 g
     Sotieji riebalai 15 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.8 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 7.9 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 91.8 mg
Druska 2.7 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 822.4 mcg
Vitaminas C 57.3 mg
Vitaminas D 0.1 mcg
Vitaminas E 1.4 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.5 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 1.1 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 8 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 0 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 0.9 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 mcg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 110.1 mcg
Vitaminas B12 2.1 mcg
Vitaminas K 0 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 3.2 mg
Kalcis 700.9 mg
Magnis 125.4 mg
Kalis 1550.5 mg
Geležis 2.9 mg
Fosforas 613.2 mg
Selenas 6.6 mcg
Manganas 0 mg
Jodas 55.6 mcg
Varis 0 mg