Recepto > Peržiūra

Cezario salotos kitaip Sukūrė narys: JuliusAdmin


146 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Sūris "Parmezano" 10 x gramų
Ančiuviai 2.5 x gramų
Salotos "Iceberg" 0.3 x galva, vidutinė 135g
Česnakai 0.5 x skiltelė, vidutinė 1.5g
Alyvuogių aliejus 1 x arbatinis šaukštelis 3g
Batonas 5 x gramų
Grietinė, 30% rieb. 0.5 x valgomasis šaukštas 13g

Paruošimas:

Apskrudinti supjaustytus batono kubelius. Iš likusių ingridientų (išskyrus sūrį) sumaišyti ir sutrinti vientisą masę. Į šią masę įmaišyti 2 šaukštus tarkuoto parmezano. Į lėkštes paplėšome salotų, pridedame skrebučių ir apšlakstome suruošta mase- padažu. Ant viršaus galima dar pabarstyti sūrio ( galima papuošti vienu kitu ančiuviu).



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 146.4 kcal
Vandens dalis 143.3 ml
Baltymai 6.7 g
Angliavandeniai 7.4 g
     Maistinės skaidulos 1.8 g
     Krakmolas 2.4 g
     Cukrus, viso 3.1 g
     Cukrus, natūralus -
Riebalai 10.5 g
     Sotieji riebalai 4.9 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.7 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 4.2 g
     Trans-riebalai 0.2 g
     Cholesterolis 23.3 mg
Druska 0.6 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 92.5 mcg
Vitaminas C 4.2 mg
Vitaminas D 0.1 mcg
Vitaminas E 0.9 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.1 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 1.7 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 9 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.1 mg
Vitaminas B6 0.1 mg
Vitaminas B7 (biotinas) -
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 41.9 mcg
Vitaminas B12 0.3 mcg
Vitaminas K 32.5 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 0.7 mg
Kalcis 169.9 mg
Magnis 18 mg
Kalis 234 mg
Geležis 0.8 mg
Fosforas 130.2 mg
Selenas 1.9 mcg
Manganas 0.2 mg
Jodas 5.2 mcg
Varis 0 mg