Recepto > Peržiūra

Cezario salotos, kitaip

Sukūrė narys: Rimvydas


293 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Sūris "Parmezano" 20 x gramų
Ančiuviai 5 x gramų
Gūžinės (iceberg) salotos 0.5 x galva, vidutinė 270g
Česnakai 1 x skiltelė, vidutinė 3g
Alyvuogių aliejus 2 x arbatinis šaukštelis 6g
Batonas 10 x gramų
Grietinė, 30% rieb. 1 x valgomasis šaukštas 25g

Paruošimas:

Apskrudinti supjaustytus batono kubelius. Iš likusių ingridientų (išskyrus sūrį) sumaišyti ir sutrinti vientisą masę. Į šią masę įmaišyti 2 šaukštus tarkuoto parmezano. Į lėkštes paplėšome salotų, pridedame skrebučių ir apšlakstome suruošta mase- padažu. Ant viršaus galima dar pabarstyti sūrio ( galima papuošti vienu kitu ančiuviu).



Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Kalorijos 292.8 kcal
Vanduo 286.6 ml
Baltymai 13.3 g
Angliavandeniai 14.8 g
     Skaidulos 3.5 g
     Cukrus, viso 6.3 g
     Cukrus, natūralus 5.4 g
Riebalai 21 g
     Sotieji riebalai 9.8 g
     Poli-nesotieji riebalai 1.4 g
     Omega-3 riebalai 0.1 g
     Omega-6 riebalai 0.6 g
     Mono-nesotieji riebalai 8.4 g
     Trans-riebalai 0.5 g
     Cholesterolis 46.5 mg
Druska 1.2 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 185 μg
Vitaminas C 8.5 mg
Vitaminas D 0.2 μg
Vitaminas E 1.9 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.2 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 3.3 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 18.1 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.3 mg
Vitaminas B6 0.2 mg
Vitaminas B7 (biotinas) -
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 83.8 μg
Vitaminas B12 0.5 μg
Vitaminas K 65 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 1.3 mg
Kalcis 339.8 mg
Magnis 35.9 mg
Kalis 468.1 mg
Geležis 1.7 mg
Fosforas 260.4 mg
Selenas 3.7 μg
Manganas 0.3 mg
Jodas 10.3 μg
Varis 0.1 mg
Silicis 0.2 mg