Recepto > Peržiūra

Agurkų salotos Sukūrė narys: Ita



150 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Agurkai 250 x gramų
Petražolės 20 x gramų
Alyvuogių aliejus 1 x valgomasis šaukštas 12g
Garstyčios 5 x gramų
Obuolių actas 5 x gramų

Paruošimas:

Agurkus supjaustyti šiaudeliais. Padažui: valgomas šaukštas alyvuogių aliejaus, arbatinis šaukštelis garstyčių, druskos, obuolių acto pagal skonį. Viską išmaištyti ir pilti ant agurkų. Dar kartą permaišyti. Palaukti bent 15 min, kol skoniai susimaišys.



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 150.1 kcal
Vandens dalis 264.9 ml
Baltymai 2.9 g
Angliavandeniai 8.2 g
     Maistinės skaidulos 2.5 g
     Krakmolas 0.3 g
     Cukrus, viso 4.2 g
     Cukrus, natūralus 3.7 g
Riebalai 12.9 g
     Sotieji riebalai 2 g
     Poli-nesotieji riebalai 1.5 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 8.7 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 0 mg
Druska 0.2 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 129.9 mcg
Vitaminas C 41.5 mg
Vitaminas D 0 mcg
Vitaminas E 2.2 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.1 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 1.3 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 2.6 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.1 mg
Vitaminas B6 0.1 mg
Vitaminas B7 (biotinas) -
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 65.8 mcg
Vitaminas B12 0 mcg
Vitaminas K 328 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 0.7 mg
Kalcis 85.2 mg
Magnis 48.6 mg
Kalis 582.7 mg
Geležis 1.9 mg
Fosforas 93.1 mg
Selenas 0.3 mcg
Manganas 0 mg
Jodas 9.4 mcg
Varis 0 mg