Recepto > Peržiūra

Trinta moliūgų sriuba Sukūrė narys: Julius.Ad



476 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Moliūgai 400 x gramų, valgomos dalies
Morkos 150 x gramų, tik valgomos dalies
Imbiero šaknis, šviežia 1 x arbatinis šaukštelis 2g
Česnakai 1 x skiltelė, vidutinė 3g
Svogūnai 50 x gramų
Alyvuogių aliejus 15 x ml 14g
Druska 0.5 x arbatinis šaukštelis 2g
Grietinė, 30% rieb. 50 x gramų
Grietinėlė, 10% rieb. 30 x gramų

Paruošimas:

Nulupame svogūnus, česnakus, morkas ir moliūgą. Viską susmulkiname ir pakepiname ant sviesto ar alyvuogių aliejaus 5-6 min. Įpilame 1 litrą karšto vandens, įberiame imbiero, druskos ir troškiname ant keptuvės, kol suminkštėja daržovės. Įdedame 1 šaukštą grietinėlės, išmaišome. Viską sutriname su trintuvu.



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 476.5 kcal
Vandens dalis 601.4 ml
Baltymai 8.5 g
Angliavandeniai 47.6 g
     Maistinės skaidulos 7.9 g
     Krakmolas 1.1 g
     Cukrus, viso 24 g
     Cukrus, natūralus -
Riebalai 32.5 g
     Sotieji riebalai 13.1 g
     Poli-nesotieji riebalai 2.2 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 15.4 g
     Trans-riebalai 0.8 g
     Cholesterolis 63.5 mg
Druska 2.4 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 4339 mcg
Vitaminas C 47.9 mg
Vitaminas D 0.1 mcg
Vitaminas E 7.3 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.4 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.7 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 4.8 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 33.4 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 1.2 mg
Vitaminas B6 0.7 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 mcg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 105.5 mcg
Vitaminas B12 0.3 mcg
Vitaminas K 4.4 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 2.2 mg
Kalcis 262.8 mg
Magnis 96.9 mg
Kalis 1931.5 mg
Geležis 4.5 mg
Fosforas 315.9 mg
Selenas 3.4 mcg
Manganas 0.5 mg
Jodas 20.2 mcg
Varis 0.5 mg