Recepto > Peržiūra

Aštrus jautienos troškinys Sukūrė narys: MantasJ


317 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Jautienos faršas, 5% rieb. 80 x gramų
Pomidorai 1 x vnt, vidutin. 60g
Pomidorų pasta 83 x gramų
Svogūnai 0.7 x vnt, mažas 47g
Česnakai 0.7 x skiltelė, vidutinė 2g
Fermentinis sūris 23 x gramų
Žalieji čili pipirai, šviežūs 0.3 x pipiras 15g
Juodieji pipirai, malti 0.1 x arbatinis šaukštelis, maltų 0.2g

Paruošimas:

Kelias minutes apkepiname jautienos faršą*. Sudedame smulkiai supjaustytus svogūnus bei pipirą (-us). Įpjaustome pomidorą. Pakepiname apie 3-4min. Supilame pomidorų pastą. Viską paliekame šildyti ant mažos ugnies apie 7-10min. Sudedame sūrį, smulkiai pjaustytus česnakus bei maltus pipirus. Viską šildome ant mažos ugnies kol išsilydo sūris, kartais pamaišydami.
*Galima naudoti ir riebesnį faršą, bet tokiu atveju pradžioje apkepus faršą, reikės nupilti išsilydžiusius riebalus. Naudojant riebesnį faršą jo reikės 260g.



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 317 kcal
Vandens dalis 203.7 ml
Baltymai 27 g
Angliavandeniai 28.9 g
     Maistinės skaidulos 4.6 g
     Krakmolas 0.7 g
     Cukrus, viso 13.6 g
     Cukrus, natūralus 4.5 g
Riebalai 11.2 g
     Sotieji riebalai 5.7 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.7 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 3.7 g
     Trans-riebalai 0.4 g
     Cholesterolis 72.9 mg
Druska 0.6 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 471.6 mcg
Vitaminas C 49.8 mg
Vitaminas D 0.2 mcg
Vitaminas E 2 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.3 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 5.7 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 55.4 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.5 mg
Vitaminas B6 0.3 mg
Vitaminas B7 (biotinas) -
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 27.7 mcg
Vitaminas B12 1.1 mcg
Vitaminas K 2 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 4.9 mg
Kalcis 201.2 mg
Magnis 75.5 mg
Kalis 935.8 mg
Geležis 3 mg
Fosforas 266.2 mg
Selenas 15.3 mcg
Manganas 0.1 mg
Jodas 17.2 mcg
Varis 0.1 mg
Fluoras 0.1 mcg