Recepto > Peržiūra

Morkų sriuba Sukūrė narys: Julius.Ad


608 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Vištienos sultinys 1590 x gramų
Saulėgrąžų aliejus 1 x valgomasis šaukštelis 6g
Druska 1 x arbatinis šaukštelis 4g
Grietinėlė, 10% rieb. 100 x gramų
Morkos 5 x vnt, vidutinė (61g, tik valgomos dalies) 305g
Svogūnai 1 x vnt, vidutinis 110g
Bulvės 3 x vnt, vidutinė 270g
Juodieji pipirai, malti 1 x žiupsnelis 0.1g
Krapai 10 x gramų, tik valgomos dalies

Paruošimas:

Morka ir svogūnas pakepinami keptuvėjė aliejuje. Užvirinamas vištienos sultinys ir į jį sudedami morkų griežinėliai bei smulkiai supjaustytos bulvės. Sudedami pakepinti morka ir svogūnas ir krapai, bei prieskoniai. Išvirus sriubai ji pagardinama grietinėlė.



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 607.6 kcal
Vandens dalis 2170.3 ml
Baltymai 16.4 g
Angliavandeniai 94 g
     Maistinės skaidulos 16.7 g
     Krakmolas 46.2 g
     Cukrus, viso 26.5 g
     Cukrus, natūralus -
Riebalai 22 g
     Sotieji riebalai 10 g
     Poli-nesotieji riebalai 4.9 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 6 g
     Trans-riebalai 0.6 g
     Cholesterolis 35 mg
Druska 17.3 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 3927.7 mcg
Vitaminas C 60 mg
Vitaminas D 0.1 mcg
Vitaminas E 5.7 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.5 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.6 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 13.1 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 0 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 1 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 mcg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 158 mcg
Vitaminas B12 0.4 mcg
Vitaminas K 0.2 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 2.5 mg
Kalcis 402.2 mg
Magnis 157.1 mg
Kalis 2178.7 mg
Geležis 5.1 mg
Fosforas 402.5 mg
Selenas 2.7 mcg
Manganas 0 mg
Jodas 43 mcg
Varis 0 mg