Recepto > Peržiūra

Lašišos - krevečių sriuba Sukūrė narys: Romualda_Ramonienė


250 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Vanduo 600 x ml
Lašiša 70 x gramų, tik valgomos dalies
Krevetės 75 x gramų, tik valgomos dalies
Alyvuogių aliejus 0.5 x valgomasis šaukštelis 3g
Svogūnai 19 x gramų
Česnakai 1.5 x skiltelė, vidutinė 4.5g
Cukinija 43 x gramų, tik valgomos dalies

Paruošimas:

Svogūnus ir česnakus apkepti aliejuje. Lašisą su cukinija virti apie 15 min. Baigiant virti, sudėti į dar verdantį vandenį krevetes ir iškart išjungti.



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 250.1 kcal
Vandens dalis 764.2 ml
Baltymai 28.6 g
Angliavandeniai 5 g
     Maistinės skaidulos 1 g
     Krakmolas 1.4 g
     Cukrus, viso 1.3 g
     Cukrus, natūralus 1.3 g
Riebalai 13.2 g
     Sotieji riebalai 2.7 g
     Poli-nesotieji riebalai 3.9 g
     Omega-3 riebalai 1.6 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 6.1 g
     Trans-riebalai 0.6 g
     Cholesterolis 163 mg
Druska 0.4 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 56.3 mcg
Vitaminas C 8.8 mg
Vitaminas D 9.1 mcg
Vitaminas E 5 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.2 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.2 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 13.1 mg
Vitaminas B4 (cholinas) -
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) -
Vitaminas B6 0.8 mg
Vitaminas B7 (biotinas) -
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 52.1 mcg
Vitaminas B12 5 mcg
Vitaminas K -
Elementas: Kiekis:
Cinkas 1.8 mg
Kalcis 118.4 mg
Magnis 76.6 mg
Kalis 588.7 mg
Geležis 2.9 mg
Fosforas 343 mg
Selenas 35.7 mcg
Manganas -
Jodas 115.3 mcg
Varis -
Silicis 8.7 mg